JESTE LI VIDJELI OVAJ AUTO? Ukraden je Sesvećaninu, moli za pomoć: Od njega živim, ostao sam bez kruha

Prema statistikama MUP-a, a koje prenosi HAK, u 2020. godini ukradeno je 523 vozila što predstavlja smanjenje od 28,3 % u odnosu na 2019. godinu kada je ukradeno 731 vozilo. Također, poznat je i podatak, isto od MUP-a, da se u Hrvatskoj krade najviše automobila marke Vokswagen.

Za našu priču oba podatka su bitna, jer je Sesvećanin Ivan Bužanić – nažalost, postao dio statistike. Ne samo da su mu lopovi ukrali auto, nego je taj auto ni manje ni više – crveni Volkswagen Golf. Kako nam je ispričao, auto mu je nestao u Sesvetama, u noći s nedjelje na ponedjeljak. No, njegov auto nije samo običan auto, Ivan u autu obavlja svoj posao i to vrlo važan uzevši u obzir vozačku kulturu naših krajeva. On je, naime, instruktor u autoškoli.

“Vlasnik sam auta s kojim radim u autoškoli i isplaćujem ga, a pretpostavljam da ću ga i dalje isplaćivati”, ispričao je Ivan za Zagreb.info, pa dodao da “auto ima kasko osiguranje, ali osiguravajuća kuća neće ni približno isplatiti koliko auto košta”.

S obzirom na to da Ivan Bužanić radi kao instruktor u autoškoli u auto je morao ugraditi dodatne komande s lijeve strane vozila, a čija cijena nije mala.

Foto: Facebook

“Pedale koje sam ugradio i sva posebna oprema koju imam znači da sam ostao bez ičega, a to mi je kruh”, rekao nam je Ivan.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su krađu vozila, a objavu prenosimo u cijelosti:
“Između 19. i 22. studenoga u Sesvetama, Ulici Ive Paraća nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 33-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi 180.000 tisuća kuna.”

Za kraj moli sve čitatelje ovog teksta da ako vide njegov auto, da mu jave policiji, jer on bez auta nema posla.


Komentari