JESI LI TI TOTALNO NAJBOLJA NAVIJAČICA? Kockice na sebe, pravac Bundek i pokaži kako se navija!

Press

Naši dečki žare i pale na Euru, a situacija u navijačkim kornerima jednako je uzavrela uz najljepše navijačice na svijetu.
Vatrenima podrška stiže iz svakog kutka Hrvatske, stereotip da je nogomet muška ljubav pobijaju naše navijačice koje su kockicama ukrasile sve, od noktiju do usana.

Ljepša strana ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva na svu sreću neće proći nezamijećeno, jer se u organizaciji radijske postaje Soundest Plavi do 10. srpnja u Fan zoni Bundek, u kojoj se prate utakmice na velikom platnu uz popratni program, održava potraga za totalno najboljom navijačicom! Djevojkom, ženom, majkom, kraljicom koja će oduševiti svojom kreacijom inspiriranom Eurom ili jednostavno – navijačkim žarom. Na Bundeku će, naime, dvije hostese Total TV-a, posjetiteljice koje se prijave fotografirati, a ona koja se najviše dojmi soundsetovaca osvojit će vrijednu nagradu Total TV-a. Totalno najbolja navijačica dvije godine će besplatno gledati preko 300 TV programa dok će se njezin partner brinuti za održavanje dresova.

Iako su navijačice u centru pažnje, na dan finala, 10.srpnja, soundsetovci će proglasit i totalno najbolju navijačku obitelj te totalno najboljeg navijača, a svi sudionici na dar će mailom dobiti fotografiju za trajnu uspomenu kao i prigodni poklončić od hostesa. Posjetiteljima će kao dodatna inspiracija na Bundeku biti na raspolaganju i različiti navijački rekviziti za slikanje, a galerija fotografija sudionica i sudionika svakodnevno će se nadopunjivati na Facebook stranici Soundset Plavog.


Komentari