JEDNA OD NAJBOLJIH PONUDA KOJU SMO ČULI Total TV do 12. siječnja otključava sve pakete za svoje pretplatnike

Mekana dekica, topli čaj i filmski klasik? Zvuči kao savršen scenarij za vikend, još bolji ako pričamo o poduženom vikendu, a ako znamo da se radi o cijelom prosincu i gotovo polovini siječnja, onda je scenarij maestralan. Upravo to omogućuje Total TV koji je za svoje odane filmoljupce i serijoljupce pripremio iznenađenje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Total TV odlučio je 2021. godinu završiti sa stilom i zabaviti, opustiti i razveseliti svoje pretplatnike. Kako je ipak riječ o najzabavnijem razdoblju u godini, ponuda koja se nudi nije mogla biti nešto usputno. Radi se o ozbiljnoj stvari koju ne nudi svatko i koja se ne odbija.

Samo pravi šarmeri znaju u potpunosti razoružati svoje najdraže i priuštiti im senzaciju. Koga ne bi ostavila bez teksta ponuda da se od 8. prosinca do čak 12. siječnja poklanjaju svi programi koji nisu dio vašeg paketa. Total TV će biti glavni krivac što će vaša jutra, dani i posebno večeri biti obojani filmskim klasicima.

Čak stotinjak božićnih filmova koji zovu na ugodna druženja pred TV ekranom i podsjećaju nas zašto je ovo doba godine upravo većini najdraže. Blagdanski tjedni bit će obilježeni smijehom, možda pokojom suzom sretnicom i srećom, a jednom kada se naviknete i razmazite te tako visoko podignete ljestvicu, teško ćete se moći vratiti na TV paket koji ste imali prije.

 


Komentari