JEDAN OD OMILJENIH TV VODITELJA ODLAZI S MALIH EKRANA: Bitorajac otkrio zašto prekida suradnju s Novom TV

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Rene Bitorajac, javna je ličnost koju ne treba predstavljati. Gotovo da ne postoji osoba koja se ne sjeća Kumerla iz serije “Bitange i princeze” te doktora Veljka Kunića iz “Naše male klinike“. Osim u glumačkim vodama, Bitorajac je već nekoliko godina zabavljao publiku i u ulozi voditelja Supertalenta, ali sada je tome došao kraj. Jedan od omiljenih TV voditelja za Gloriu je potvrdio da prekida suradnju s Novom TV.

“Da, odlazim iz Supertalenta. Na Novoj TV nikada nisam bio zaposlen već sam kao voditelj radio honorarno kao i sve drugo – od filmova do serija. Fokus mi je već duže vrijeme na Ludoj kući koja je ludo odradila svoju prvu sezonu, a kao samostalni umjetnik biram projekte u kojima želim sudjelovati”, kazao je Rene.

Podsjetimo, Bitorajac je Ludu kuću otvorio prošle godine zajedno sa kolegom i velikim prijateljem Brankom Đurićem i odtad nižu samo uspjehe. Modernim uređenjem kina i širokom ponudom sadržaja privukli su šaroliku publiku pa je Luda kuća uvijek krcata. Iako su postigli velik uspjeh u kratkom periodu ovaj dvojac ne prestaje s marljivim radom te stalno najavljuju nove projekte. Kada se to uzme u obzir postaje jasno da je ova odluka o povlačenju iz Supertalenta bila samo pitanje vremena.


Komentari