JE LI OVO NAJBIZARNIJA PLJAČKA IKADA? Banku opljačkao nenaouružani lopov u invalidskim kolicima (FOTO)

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Navodno je imao pomagača koji je gurao kolica.

Poslovnica Erste banke koja se nalazi na križanju Savske i Tratinske ulice jučer oko 17 i 30 bila je poprište veoma bizarne pljačke. Naime, u poslovnicu je ušao čovjek u invalidskim kolicima, a nitko nije niti sanjao kako je baš on prijetnja.

Pljačkaš u kolicima prišao je šalteru i zaposlenicima poručio kako je tu da bi ih opljačkao, a navodno čak nije bio niti naoružan. Novac, točnije nekoliko desetaka tisuća kuna, je uzeo i pobjegao iz banke, a još je čudnije kako je uspio neometano bježati, iako se oko banke nalaze dvije tramvajske stanice i cestovni promet je veoma gust. Nakon kraće potrage policija ga je pronašla kod kuće gdje su ga i uhitili, prenosi Večernji.

No, kako piše net.hr, pljačkaš je ipak imao pomagača koji je kolica gurao svo vrijeme, a navodno su spretno uspjeli pobjeći tako što su zaustavili taksi i odvezli se njime. Policija je do njih došla pregledom nadzornih kamera.

Iako vjerojatno nije prigodno šaliti se kod ovakvih stvari, ali ovaj scenarij neodoljivo podsjeća na kakvu epizodu iz legendarnog stripa Alan Ford.


Komentari