Javni gradski prijevoz je redovit, a radovi se odvijaju na Jadranskom mostu

Petar Glebov/PIXSELL

Tramvajski i autobusni promet redovit je na svim linijama. Zbog magle na širem području grada molimo sve sudionike u prometu na oprez.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopota.

Radovi na prometnoj infrastrukturi

Jedan prometni trak na Jadranskom mostu u oba smjera bit će zauzet zbog izgradnje alternativnih pravaca u sklopu rekonstrukcije remetinečkog rotora. Smanjena protočnost Jadranskog mosta utjecat će na promet u široj zoni radova, a radit će se uz najbliži trak tramvajskim tračnicama. Vozače molimo za razumijevanje i strpljenje!

Posebna prometna regulacija primjenjuje se u Ulici R. Cimermana, na dijelu od VI. do IX. Južne obale, zbog prijekopa i polaganja elektroenergetskog kabela, do 26. studenog.

Na Brezovičkoj cesti, od k. br. 98 do k. br. 100, zbog radova prijekopa i polaganja elektoenergetskog kabela do 9. studenog u 20 satiprometuje se prema privremenoj regulaciji. Kod k.br. 48 radi se na kanalskom priključku od 9 do 15 sati.

Zbog uređenja kolnika do 15. studenog za sav promet zatvorena je Severinska ulica.

Ulicom Josipa Antolaka, od Ulice Vinka Sedinića do kraja ulice, zbog uređenja se prometuje prema privremenoj prometnoj regulaciji do 30. studenog.

Pokretni ured u Mikulićima i Stenjevcu

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.
Ured je od 15 do 16.30 sati u Mikulićima 133, kod ljetnikovca Pongrac, a od 17.30 do 19 sati u Gospodskoj ulici, u zoni parka Lujze J. Wagnera u Stenjevcu.


Komentari