Javila se Zagrepčanka koja je pomogla majci blizanaca! ‘Čudim se svijetu kad kužim da to nije svima prioritet’

Foto: PIXSELL/Zagreb.info

Lijepa priča dobila je svoj nastavak. Kao što smo već izvijestili, jedna je Zagrepčanka napravila lijepu gestu i pomogla majci blizanaca kada joj je pomoć stvarno bila potrebna. Sada je cijela priča i dobila svoj nastavak.

Majka blizanaca sve je podijelila preko Facebooka i pozvala Zagrepčanku da joj se javi kako bi je počastila što joj je pomogla.

Kako je rekla za Zagreb.info, to se i dogodilo. Dvije su žene stupile u kontakt i dogovorile kavu.

“Draga Dora, vidjela sam sinoć Vašu objavu, dirnulo me. Drago mi je da sam imala mogućnost biti na pomoći u toj situaciji. Zapravo, bila sam zahvalna što sam to jutro odlučila ići tim putem. Smatram da je jedino ispravno priskočiti drugom u pomoć i čudim se svijetu kad kužim da nije to svima prva reakcija i prioritet. Najbitnije u svemu ovom je da su dečki dobro, a čini mi se da je sve ok. Hvala Vam na izrazu zahvalnosti! Činimo tako život i suživot boljim i podržavajućim. Želim Vam svako dobro”, napisala je Zagrepčanka majci Dori.

Foto: Zagreb.info

Podsjetimo, u Facebook objavi majka je objasnila kakvu je nezgodu imala dok je padala kiša u Stubičkoj ulici i zašto se želi zahvaliti dragoj Zagrepčanki.

“Prije dva dana sam u Stubičkoj ulici imala nezgodu sa blizanačkim kolicima. Padala je kiša, a uslijed onoga što se dogodilo – moj pas je počeo trčati naokolo, kišobran i sve stvari su mi popadale po nogostupu, a blizanci su vrištali.

U pomoć mi je priskočila prekrasna žena koja je šetala svog psa i ovim joj se putem želim zahvaliti na tome što mi je pomogla pokupiti stvari i utješiti jednu bebu dok sam ja tješila drugu. Na kraju je još tješila i mene jer sam bila u šoku i ponudila se da me otprati kući, ali sam ja to odbila.

Ukoliko je u ovoj grupi i prepozna se, voljela bih da mi se javi da ju dečki i ja počastimo vrućom čokoladom, kavom ili čajem.

Veliki pozdrav svima od nas. Potrudit ću se da i moji dečki odrastu u osobe koje će tako brzo i nesebično priskočiti u pomoć nepoznatim ljudima na cesti”, napisala je u Facebook objavi.

Komentari