BESPLATNA DOSTAVA JANJETINE DILJEM ZAGREBA: Ovo trebate napraviti da se nađe na vašem stolu

pixabay.com

Poznata taksi služba odučila je iznenaditi svoje korisnike.

“Nije prvi April – Janjetina na zahtjev samo sutra u Zagrebu”, napisali su u Uberu uz nesvakidašnju ponudu svojim korisnicima.

Oni su se odlučili u vremenskom periodu od 12 do 14 sati sve koji upale opciju uberMEEE iznenaditi dostavom sočnog ručka na vrata.

“Zar nije Uber već nudio janjetinu? Ne, nismo, bila je to samo prvoaprilska šala koja se svidjela prilično velikom broju ljudi. Odlučili smo zaista ponuditi janjetinu svima na naručivanje putem Uber aplikacije.”, napisali su na službenim stranicama.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Dakle, samo sutra, u utorak, 17.5., Uber u suradnji s restoranom Mali Raj korisnicima svoje Android, iOS i Windows phone aplikacije nudi janjetinu s ražnja na području grada Zagreba.[/box]

Posebno topla i iznimno ukusna janjetina čeka te ako sutra upališ Uber aplikaciju između 12-14h, pri dnu odabereš posebnu opciju uberMEEE te klikneš ‘Naruči janjetinu’. Nakon toga najbliži Uberov partner-vozač unutar nekoliko minuta kuca na tvoju adresu s ukusnim ručkom.

Zbog iznimno velike potražnje koju očekuju moguće je naručiti samo jednu porciju janjetine po korisniku, a ista sadržava 250 g domaće janjetine s mladim lukom i krumpirom kao prilozima te kruhom. Ukupna cijena iznosi 40 kn po porciji.

Kako to funkcionira?

U utorak, 17.05., otvori svoj Uber app između 12h i 14h
Pri dnu ekrana svoje aplikacije odaberi opciju uberMEEE

Naruči vozilo na svoju adresu, prati ga na karti te kada dođe do tvoje lokacije preuzmi svoju slasnu janjetinu

Dobar tek!

Još nemaš Uber aplikaciju i strah te da nećeš moći naručiti svoju janjetinu? Nema problema, odi na uber.com/app i preuzmi aplikaciju za svoj smartphone. Registracija je iznimno jednostavna i traje manje od minute, a nakon toga u svakom trenutku najbliži Uber udaljen je svega nekoliko minuta od tebe. Registriraj se na uber.com/app kodom JANJETINA16

Ako imate kakvo pitanje, slobodno im se javite na [email protected] ili ih posjetite na Facebooku, Twitteru i Instagramu.


Komentari