JAK KAO JAKOV: Podržite i vi humanitarni piknik za djecu oboljelu od malignih bolesti

Facebook

U subotu, 10. rujna, u 13,00 sati, na prostoru parka Bundek (kod pozornice), gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pridružit će se Humanitarnom pikniku Udruge Jak kao Jakov.

Manifestacija, koja se održava od 13,00 do 20,00 sati, organizira se treću godinu zaredom s ciljem prikupljanja pomoći pri liječenju djece oboljele od malignih bolesti koja su trenutno na
liječenju na dječjim hematološkim i onkološkim odjelima u Zagrebu i čije su obitelji socijalno najugroženije.

Jak kao Jakov
Jak kao Jakov

“Dragi prijatelji iz Zagreba i okolice,

svi vi koji ste sa nama u našim akcijama, svi koji nam pomažete i podržavate nas, svi vi koji nas tek želite upoznati…
Pozivamo vas da nam se pridružite na trećem po redu humanitarnom pikniku u Zagrebu, u subotu 10. 9. 2016. na livadi jezera Bundek, u poslijepodnevnim satima.

Dočekat će vas naši veseli volonteri sa pripremljenom hranom, gulašem, roštiljem, slasticama, pomoću kojih ćemo prikupljati pomoć za naše malene štićenike.Kao i proteklih godina sve će biti popraćeno sportskim, glazbenim i plesnim programom malenih i velikih izvođača kroz program u tijeku poslijepodneva.Pripremamo za vas i tombolu, natjecateljske igre, štand proizvoda naše udruge.

Veselimo se i očekujemo vas na našem subotnjem pikniku.
Livada na Bundeku, miris roštilja i gulaša, pjesma, ples i najnajbolje misli i osmjesi do neba…..”, napisali su organizatori.


Komentari