Iznenada preminula bivša BB stanarka

Instagram

Dubravka Ujević Veron, natjecateljica hrvatskog Big Brothera 2018. godine, iznenada je preminula u 49. godini života. Tužnu vijest na Instagramu je prenijela 33-godišnja pjevačica Anezi, koja je s Dubravkom sudjelovala u BB-u, prenosi Story. Natjecateljice su od tad postale dobre prijateljice. Potresena Anezi za Story nije mogla otkriti sve detalje oko uzroka Dubravkine smrti, ali je kazala kako je Dubravkin organizam oslabio te da je posljednjih tjedan dana provela u bolnici.

“Bila je slaba s organizmom već duže, sve joj se nakupilo… Čula sam se s njom prije 10 dana. Inače pričamo dugo, uvijek neke zezancije ili analiziranja, ali ovaj put mi je rekla da nije dobro i da joj se ne priča. Poslije mi je njen suprug rekao da je za par dana završila u bolnici”, rekla je pjevačica koja se na Instagramu od prijateljice oprostila sa zajedničkom fotografijom i toplim riječima.

“Počivaj u miru, prijeteljice draga! Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova fotografija i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom. ‘Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je!’. Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima!”, napisala je Anezi.

Komentari