IZGUBILI STE POSAO ZBOG KORONE? Donosimo vam 10 najzanimljivijih ponuda u Zagrebu!

Photo: Pixabay, Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Immofinanz traži novo pojačanje na poziciji Asset Manager Office (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 28.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva u nekretninama, poznavanje lokalnog tržišta, tehničko razumijevanje i poznavanje pravilnika, odlično znanje engleskog jezika te spremnost na timski rad. Posao podrazumijeva odgovornosti za odličnu korisničku podršku, odgovornosti za organziranje event-a i zadatke community managementa, analize i implementacije mjera. Aplicirajte.

Encian d.o.o. zapošljava referenta nabave i prodaje (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 19.5. Radni zadaci uključuju samostalno upravljanje svim fazama nabaverobe, izradu nabavnih kalkulacija, administrativne poslove vezane uz organizaciju carinjenja roba, organizaciju transporta te komunikaciju s inozemnim kupcima i slično. Od kandidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, poželjno iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, odgovornost i predanost u radu, savjesnost, pedantnost i fleksibilnost, komunikacijske i pregovaračke vještine. Potrebno je aktivno znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu. Aplicirajte ovdje.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava zamjenika voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.5. Potrebni su uvjeti minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, petogodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada s računalom i Zakona primjenjivih u financijama i računovodstvu. Prijavite se.

Auto Benussi d.o.o. traži voditelja prodaje prodajnog centra (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebne su odgovorne, dinamične i visoko motivirane osobe s najmanje dvije godine na istim ili sličnim poslovima i motivacijom za rad unutar svjetski priznatog branda. Uvjeti su visoka stručna sprema, iskustvo u rukovođenju i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac pruža priliku za stalno usavršavanje, stimulativna primanja i odlično radno okruženje. Aplicirajte.

Eurohoteli d.o.o. traže nova pojačanja na pozicijama: djelatnik za rad u uredu – administrativni posao (m/ž), inženjer gradilišta / voditelj gradilišta (m/ž), pomoćni radnik u građevinarstvu (m/ž), armirač (m/ž), radnik na oplati (m/ž). Mjesto rada je Zaprešić, a prijave su otvorene do 30.4. Poslodavac omogućuje topli obrok te pruža mogućnosti smještaja. Prijavite se.

Donarium d.o.o. traži agenta za posredovanje u prometu nekretninama (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 21.4. Posao obuhvaća praćenje tržišta nekretnina korištenjem statističkih podataka o kretanjima cijena, podataka o ponudi i potražnji prema lokaciji i vrsti nekretnine. Poželjna je licenca za agenta/ icu, potrebno je informatičko znanje te radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Obala Grupa d.o.o. zapošljava na poziciji vozač/ skladištar/ dostavljač (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 26.4. Potrebna je srednja stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, vozačka dozvola B i C kategorije te iskustvo upravljanja viličarem. Posao podrazumijeva utovar, istovar i skladištenje robe. Prijavite se.

Primark d.o.o. traži direktora prodaje (m/ž) i prodajnog inženjera (m/ž). Lokacija rada je Rakitje – Zagreb, a prijave su otvorene do 27.4. Poslodavac nudi dugoročno karijerno rješenje, modernu i ugodnu radnu atmosferu, mogućnosti osobnog razvoja, solidna osnovna i vrlo atraktivna stimulativna primanja i dodatne bonuse. Potrebne su kompetencije mjerljivo iskustvo rada, velika mreža poslovnih kontakata, viša ili visoka stručna sprema te napredno znanje rada u MS Office-u. Prijavite se putem linka.

Reca d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) za okolicu Zagreba i Hrvatskog Zagorja. Prijave su otvorene do 26.4. Potrebni su uvjeti minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad, komunikativnost, pregovaračke i prezentacijske vještine, motiviranost i fokus na postizanje ciljeva, spremnost na kontinuirano učenje te vozačka dozvola B kategorije. Iskustvo u sličnim terensko-komercijalnim poslovima je prednost. Aplicirajte.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Zagrebu i Samoboru. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 20.5.

Sretno kandidatima!


Komentari