IZGUBILI STE POSAO ZBOG KORONE? Donosimo vam 10 najzanimljivijih ponuda u Zagrebu!

Photo: Pixabay, Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Elez d.o.o. traži računovodstvenog djelatnika (m/ž) i kuhara (m/ž) u Sesvetskom Kraljevcu. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, timsku susretljivost i odlične uvjete. Nudi se plaća do 8.000 kuna. Prijavite se.

Project-Trade d.o.o. traži prodavača ugostiteljske opreme (m/ž) u Dubravi i Soblincu. Rok prijave je 15.6. Uvjeti su poznavanje komercijalnih poslova i osnove marketinga. Potrebno je poznavanje engleskog, francuskog i talijanskog jezika te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Aplicirajte.

Dimedia internet tehnologije zapošljava na poziciji Back end Junior / Mid programer (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 8.6. Od kandidata se očekuje napredno znanje rada u PHP-u, poznavanje rada u Symfony frameworku, a poželjno je i poznavanje rada s Prestashop e-commerce platformom i sa sustavima za verzioniranje. Prijavite se ovdje.


Zamax Plin d.o.o. na području grada Zagreba traži djelatnika na autoplin postaji (m/ž), vozača kamiona (m/ž), dostavljača plinskih boca (m/ž), skladištara (m/ž), administratora u kontaktnom centru (m/ž), djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž). Provjerite uvjete i aplicirajte.

Dupin d.o.o. zapošljava samostalnog referenta u računovodstvu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 13.6. Radni zadaci uključuju samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova, obračun putnih naloga, knjiženje ulaznih/izlaznih računa, kontrolu knjiženja maloprodajnih utržaka, kontrolu troškova i uskladu kartica kupaca i dobavljača. Potrebni su uvjeti dobro znanje MS Officea, razvijene organizacijske sposobnosti, pisanje na slijepo, pozitivan stav, poštenost i vrijednost. Prijavite se.

Camaloon zapošljava Team Leadera – Sales (m/ž), operatera u proizvodnji (m/ž), specijalista u odjelu za print (m/ž), B2B Sales Specialista (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Sucess Specialist (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrsno poznavanje stranih jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobnost rješavanja problema, empatija, proaktivnost i prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se.

Medika d.d. traži stručnog suradnika (m/ž) i skladištara (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 7.6. Neki od uvjeta su znanje rada na računalu, komunikacijske i organizacijske vještine i odgovornost u svakodnevnom obavljanju posla. Aplicirajte ovdje.

KFC traži voditelja smjene (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 7.6. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Potrebno je iskustvo u organizaciji i vođenju tima. Aplicirajte.

Welmax premium d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama: administrativni referent/referent za naplatu (m/ž), informatičar (m/ž), prodajni predstavnik (m/ž), poljsko-hrvatski prevoditelj (m/ž), administrativni djelatnik/akviziter u kontakt centru (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 21.6. Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

Strabag BRVZ d.o.o. zapošljava na pozicijama Senior Beckend/ERP – Developer (m/ž) i Junior Backend/ERP – Developer (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 20.6. Poslodavac očekuje veoma dobro poznavanje engleskog i njemačkog jezika, dobro praktično znanje u programiranju, poznavanje Jave i /ili IBM i RPG i slično. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Komentari