IZGUBILI STE POSAO ZBOG KORONE? Donosimo vam 10 najzanimljivijih ponuda u Zagrebu!

Photo: Pixabay, Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Encian d.o.o. zapošljava referenta nabave i prodaje (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 19.5. Radni zadaci uključuju samostalno upravljanje svim fazama nabaverobe, izradu nabavnih kalkulacija, administrativne poslove vezane uz organizaciju carinjenja roba, organizaciju transporta te komunikaciju s inozemnim kupcima i slično. Od kandidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, poželjno iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, odgovornost i predanost u radu, savjesnost, pedantnost i fleksibilnost, komunikacijske i pregovaračke vještine. Potrebno je aktivno znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu. Aplicirajte ovdje.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Full Stack Developer (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a posao se može obavljati i od kuće. Prijave su otvorene do 10.6. Potrebne su kvalifikacije snažno praktično znanje i iskustvo, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu i EU državljanstvo. Poželjno je iskustvo kao UI/UX dizajner. Aplicirajte.

Karlovačka banka d.d. zapošljava na poziciji voditelj poslovnog odnosa poduzetničkog bankarstva (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju najkasnije do 25.5. Posao podrazumijeva samostalno vođenje poslovnog odnosa s klijentima poduzetničkog bankarstva, upravljanje portfeljem postojećih klijenata, uspostavljanje, održavanje i usavršavanje poslovnih odnosa s postojećim i potencijalnim klijentima i slično. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomske struke, najmanje tri godine iskustva, izvrsno poznavanje financijske analize te dobre komunikacijske, pregovaračke i prodajne vještine. Aplicirajte.

New Yorker zapošljava u Zagrebu na poziciji suradnik u prodaji (m/ž). Prijave su otvorene do 19.5. Od kandidata se traži minimalno srednja stručna sprema, orijentiranost prema kupcima, sklonost timskom radu, komunikativnost i fleksibilnost te sklonost prema modi i trendovima New Yorker. Aplicirajte ovdje.

Easy Consult d.o.o. zapošljava na poziciji radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 12.6. Poželjno je iskustvo u proizvodnji, ali nije uvjet te je potrebno znanje hrvatskog jezika. Posao obuhvaća pripremu i sortiranje sirovina, ručno i strojno slaganje baklava te rad u tjestari na liniji za proizvodnju kora. Prijavite se.

Eko Taxi zapošljava u Zagrebu na poziciji dispečer u pozivnom centru (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 24.5. Posao obuhvaća telefonsku i pismenu komunikaciju s naručiteljima i korisnicima prijevoza, dispečiranje i praćenje vožnji i vozača te pridržavanje zadanih procedura. Potrebna je izražena komunikativnot, spremnost na rad u smjenama, napredno poznavanje MS Officea i aktivno znanje engleskog jezika. Prijavite se ovdje.

Dnevna soba d.o.o. traži konobara (m/ž) u HOTO centru – Sveta Nedjelja. Prijave se zaprimaju do 19.5. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i dobro organiziranom timu te plaću prema dogovoru, od 5.300 do 6.000 kuna. Prijavite se.

Deceuninck d.o.o. traži radnika u logistici – skladištara (m/ž). Mjesto rada je Strmec Samoborski, a prijaviti se možete najkasnije do 30.5. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog ili drugog usmjerenja i komunikacijske vještine, a poželjno je iskustvo na poslovima logistike i skladištenja. Očekuje se sposobnost upravljanja viličarom. Aplicirajte.

outdoor akzent d.o.o. traži pojačanja na pozicijama senior account u prodaji (m/ž) i junior account u prodaji (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 18.5. Potrebno je iskustvo u prodaji oglasnog prostora, minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu te poznavanje engleskog jezika. Traže se razvijene pregovaračke vještine i komunikativnost. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno te razne edukacije i radionice. Aplicirajte ovdje.

Pfizer traži pojačanje na poziciji Accountant (m/ž) – temporary role. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 1.6. Od kandidata se očekuju viša ili visoka stručna sprema na relevantnom području, minimalno dvije godine radnog iskustva u računovodstvu ili financijama, razumijevanje internih kontrolnih procedura, poreza i iskustvo s ERP. Potrebno je odlično poznavanje engleskog jezika i računalna pismenost. Prijavite se.

Sretno kandidatima!


Komentari