Izdvojili smo događanja za vikend, evo što vas sve očekuje

Facebook

Ne znate gdje otići za vikend? Donosimo pregled zanimljiv događanja u gradu.

1. Sajam i pomoć za izbjeglice

Smoothie bar Sokić na Novoj cesti 130 organizira “Sokić-sajam” gdje će se moći kupiti prirodno uzgojena hrana sutra od 10 do 14 sati.

2. GOOUT! izazov na Jarunu, trči se i hoda 6,3 kilometra oko jezera

Nakon uspješno organiziranog Prvog GOOUT! izazova na Jarunu sredinom svibnja sutra počinje i drugi GOOUT! izazov, i to opet na jezeru Jarun. Riječ je o utrci trkača i nordijskih hodača na 6,3 kilometra (jedan krug oko jarunskog jezera). Start je u 11 sati na zapadnom parkiralištu u blizini veslačkih hangara, a za nordijske hodače 15 minuta kasnije. Startnina je 50 kuna.

3. Ekološka akcija čišćenja jezera

Veliku ekološku edukativnu akciju čišćenja ronilački klub AdriatiCro Zagreb organizira sutra u 10 sati na Velikom jezeru Savica. U akciju su uključili škole, vrtiće, ribiče, vatrogasce, izviđače i sportaše.

4. Karting Arena

Karting Arena Zagreb na Zagrebačkom velesajmu (paviljon 35) slavi 4. rođendan, a cijeli vikend desetominutne vožnje stoje 60 kuna (cijena ne uključuje registraciju novih članova koja iznosi 20 kn). Glavna je proslava sutra pa je organiziran cjelodnevni program. Među ostalim, od 11 do 13 sati pripremili su mehaničarsku radionicu za djecu, u 20 sati je utrka najbržih žena.

5. Razmjena dječjih stvari na buvljaku

Razmjenu dječje odjeće i igračaka na još jednom u nizu humanitarnih buvljaka ispred Dječjeg vrtića Vrbik na Gagarinovu šetalištu organizira stranka Za grad. Sajam će se održati sutra od 10 do 14 sati.


Komentari