Izbor za Miss: Tko će postati najljepša Zagrepčanka?

FOTO: press

Na misicama je velika odgovornost.

U subotu, 1. travnja 2017. godine u 21.00 sat u Klubu The Best Venue Hall Zagreb održat će se Izbor za Miss Zagreba. Zagreb je poznat po svojim lijepim ženama, a sutra će dobiti i svoju novu misicu koja će preuzeti krunu od dosadašnje misice Antonele Ivanović.

Osim lijepih žena, večer će biti začinjena i dobrom glazbom za koju su zaduženi Dino Petrić Richie i Angie, a cijela priča ima i humanitarni karakter. Naime, biti miss sa sobom nosi i određenu odgovornost.

Lijepo je biti lijep, ali to nije dovoljno

Direkcija Miss World pokrenula je humanitarni projekt zvan “Ljepota sa svrhom” koji za cilj ima poticanje volontiranja i humanitarnih projekata, a cijelu priču podržao je i Dalaj Lama. Ovaj svijet više nego ikad treba ljude koji će napraviti promjenu, zauzeti se za druge i tako ga učiniti boljim i ljepšim mjestom za život.


Tako se i Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta koja ove godine slavi 25 godina postojanja, pridružila dobrim vibracijama i u suradnji s udrugom Debra i našim poznatim proizvođačima vina Kutjevo d.d. pokrenula humanitarni projekt “Njegujmo život” koji nas sve poziva da brinemo i “njegujemo” jedni druge.

Svi ste čuli za djecu leptire, djecu s osjetljivom kožom kojima je i jedan mali dodir bolan, udruga Debra bavi se ovakvom djecom i zato treba pomoć svih nas. U svrhu ovog projekta napravljena je posebna edicija kutjevačkog rosea s posebno dizajniranom etiketom koju je osmislio modni dizajner Iggy Popović u suradnji s modnom blogericom Ivanom Dobrovoljec, poznatijom kao Holly Style.

Kutjevo će od svake butelje ove limitirane edicije 5 kuna (za butelje 0,75 ml, odnosno 2 kune (butelje od 0,187 ml) donirati udruzi Debra kako bi mogli njegovati život ovih malih leptirića. Direkcija Miss Hrvatske za Miss Svijeta će na svih svojih 20 županijskih izbora, kao i na glavnom izboru za Miss Hrvatske predstaviti projekt i dati priliku građanima sudjelovati u humanitarnoj priči tako što će moći kupiti butelju ovog posebnog rosea i biti potaknuti da i oni brinu o drugima.

Djevojke će se predstaviti ocjenjivačkom sudu u sastavu: Zoran Škugor – estradni manager, Nebojša Jakšić, Antonela Ivanović- aktualna Miss Zagreba, Marko Pezo, Igor Somek, Vera Mataković, Mirsada Jureša, Antonija Dominković, Amra Peternel, Martina Požgaj- glavna urednica Ljepota&Zdravlje, Božica Medić Juraković- modna dizajnerica, Josip Vitez, Iva Loparić Kontek- direktorica županijskih izbora Miss Hrvatske te Maja Vračarić- direktorica Direkcije Miss Hrvatske. Program će voditi Ivana Šundov.

Komentari