IZBACIO MAMU I BOLESNO DIJETE IZ TAXIJA! ‘Kasnila sam na termin u bolnicu za malog sina’

commons.wikimedia.org

Vozača je upitala zašto nije uključio taksimetar, a on joj je kazao: ”Pa, dogovorili smo se za cijenu vožnje.”

Kada je u srijedu ujutro došla je iz Velike Gorice s dvogodišnjim sinom Šimunom na Glavni kolodvor u Zagrebu, nije ni sanjala kakvu će neugodnost doživjeti. Naime, odmah po dolasku sjela je u prvi taksi jer je s djetetom žurila Klaićevu bolnicu. Prvo je upitala vozača koliko bi koštala vožnja do bolnice, na što joj je on odgovorio da bi iznos bio oko 50 kuna.

”Žurilo nam se, a i palo mi je na pamet da su možda povećali cijene, nisam upućena jer se ne vozim često taksijem. Nakon što smo prošli nekoliko semafora primijetila sam da vozač uopće nije uključio taksimetar” ispričala  je Daniela Dujmović Ojvan za Jutarnji list.

Kada je vozača upitala zašto nije uključio taksimetar, odgovorio joj je: ”Pa, dogovorili smo se za cijenu vožnje.”

”Ja sam mu rekla da nismo, nego da sam samo informativno pitala koliko će me koštati vožnja i inzistirala sam da uključi taksimetar. On je odrješito odbio to učiniti. Ponovila sam da ću ga prijaviti jer se ne želim voziti na crno. I vozač se razljutio, okrenuo se i, unatoč mom protivljenju, vratio me na Glavni kolodvor. A kasnila sam na termin u bolnicu za malog sina”, istaknula je i ispričala kako je nakon što su izašli iz vozila, vozač ostalim kolegama dao neki znak pa ju na kraju, niti jedan taxi nije želio primiti.


Nažalost, ovo nije prvi takav neugodan slučaj sa zagrebačkim taksistima, a građani se pozivaju na prijavu svakog ovakvog incidenta.

>>> ILEGALNI TAKSISTI HARAJU GRADOM ‘Policajac me uputio prema taksistu kojeg očito poznaje…’

Komentari

loading...
-->