Iz SC-a DETALJNO pojašnjavaju legalan način zamjene subvencije za dom

Facebook/Studentski dom ''Stjepan Radić'' - Sava

”Ako netko ima smještaj, ne treba mu soba u studentskom domu i može se snaći, a dobro bi mu došla subvencija, neka nam se javi i neka prepusti svoje mjesto nekome tko dobiva subvenciju…”

Zbog obnove studentskih domova Stjepan Radić i Cvjetno, dio studenata koji bi u normalnim okolnostima imao pravo na sobu, morat će se zadovoljit alternativnim smještajem uz subvenciju u iznosu od 400 kuna, piše x-ica.com.

No, postoje i oni kojima smještaj u studentskom domu nije neophodan, a subvencija bi im dobro došla. Ružica Rajšić, pomoćnica ravnatelja za smještaj Studentskog centra koja je detaljno objasnila legalan način zamjene.

Ako netko želi zamijeniti subvenciju za dom ili obrnuto, neka nam putem maila napiše svoju želju. Jedan broj onih koji su dobili subvencije će vrlo rado uzeti smještaj u domu, a ako među onima koji su dobili smještaj ima onih koji bi rado mijenjali sobu za subvenciju neka nam se jave, napravit ćemo zamjenu”, rekla je te se osvrnula na činjenicu kako se među studetnima javila prodaja mjesta po sobama.

”Apeliram na studente da nije moralno, pošteno i korektno prema svojim kolegama prodavati svoje mjesto. Ako netko ima smještaj, ne treba mu soba u studentskom domu i može se snaći, a dobro bi mu došla subvencija, neka nam se javi i neka prepusti svoje mjesto nekome tko dobiva subvenciju, a volio bi dobiti sobu u studentskom domu. Sve što im odgovora možemo pojedinačno dogovoriti unutar sustava”, poručuje.

>>> OBJAVLJEN REZULTAT NATJEČAJA ZA SMJEŠTAJ U STUDENTSKE DOMOVE!

 


Komentari