Iz oporbe u vladajuće: SDP – ovac prebjegao Bandiću

Screenshot: Facebook

Ovaj sad već bivši SDP – ovac zaposlenik je Vodoopskrbe u Holdingu.

SDP – ov predsjednik MO Pešćenica Žitnjak Radenko Tomić prebjegao je Milanu Bandiću. Tomić  je u Skupštinu ušao kao zamjena za Dražena Pandeka koji je mandat stavio u mirovanje zbog nespojive dužnosti.

Naime, Radenko Tomić sada je član Bandićeve stranke, stoji na webu Gradske skupštine. Ništa čudno, reći će upućeni, jer je Tomića i prije prebjega plaćao Bandić. Naime, ovaj sad već bivši SDP – ovac zaposlenik je Vodoopskrbe u Holdingu.

Tako Milan Bandić u Skupštini sada ima 15 zastupnika, a većinu tvori njih 27, sa HDZ – ovim zastupnicima te zastupnicima Neovisni za Hrvatsku.

Inače, Radenko Tomić je poznat i kao sudionik afere iz 2009. godine u kojoj je, zajedno sa Lukom Dodigom i Ljubomirom Cvetkovićem, promijenio boravište kako bi bio izabran u Mjesni odbor Mile Budaka.

Naime, iako ne žive na području Mjesnog odbora Mile Budaka, svi troje prijavili su se na istu adresu stanovanja, u Ulicu Otona Župančića broj 6, koja pripada tom području, a ubrzo nakon izbora izabrani su u čelništvo tog odbora. Tomić u tome nije vidio ništa sporno.

Bivši suprug Lidije Tomić, nekad bliske Bandićeve suradnice i osobe koja se spominjala u nekoliko njegovih afera, tada je ustvrdio da ne vidi problem u činjenici da je prijavljen na adresi na kojoj ne živi.


Komentari