Iz HEP Toplinarstva napokon objavili kada počinje sezona grijanja

pixabay.com

Za približno 126.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Na mail smo tijekom današnjeg dana dobili poveći broj upita Zagrepčana koji se smrzavaju u svojim stanovima, a koje je zanimalo kada će biti ispostava toplinske energije. Sukladno tome obratili smo se HEP-u, na čijim stranicama dotad nije bilo nikakvih najava ili novijih priopćenja. No, nakon našeg upita HEP nam je odgovorio, ali i na svojim službenim stranicama objavio kada kreće sezona grijanje.

“HEP-TOPLINARSTVO će sutra, 20. rujna 2017., započeti s uključivanjem grijanja za približno 126.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

U novoj ogrjevnoj sezoni 2017./2018. grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim/poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije.


HEP-TOPLINARSTVO d.o.o. poziva sve krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi se u svim zgradama moglo uključiti grijanje.

Ogrjevna sezona 2017./2018. završit će najkasnije 15. svibnja 2018. godine, sukladno vremenskim uvjetima”, stoji u odgovoru iz HEP-a.

Komentari