IVO SANADER šalje poruku: ‘ŠTA JE ZOKI, JESI SASTAVIO VLADU?’ (VIDEO)

Screenshot

Ivo Sanader od poliglote i Hrvatima omiljenog političara do Remetinca.

Uvjerljiv, odmjeren, s jasnim ciljem i stavom punim samopuzdanja – rečenica je s kojom bi bez imalo skromnosti mnogi okarakterizirali čelnog čovjeka Vlade do kobnog trenutka 2010. godine kada je cijelu Hrvatsku ostavio bez teksta i podnio ostavku, a kormilo prepustio Jadranki Kosor.

https://www.youtube.com/watch?v=LcPhADsbz7s

Njegova desna ruka, upravo spomenuta Kosor svjedočila je protiv njega na sudu. On je tada tvrdio kako je Jadranka Kosor dala nalog kojim politički želi svrgnuti njega i HDZ.

Ivo Sanader uhićen je u Austriji pri pokušaju bijega u kojem mu je pomagala kćer. Intenzivno je pratio sve vijesti koje su se vezivale na njegovo ime i korupcijske afere Fimi media, Dioki – HEP, Dioki – Janaf, Hypo banka te primanje mita. Stoga je bivši premijer odlučio “saprati ljagu” došao je u Zagreb i USKOK-u iznio svoj stav. Preko svojih odvjetnika je poručio da želi “razobličiti sve laži koje se pojavljuju u medijima”, a s istim ciljem je gostovao i u Nedjeljom u dva. Tu je i dalje tvrdio kako mu je sve namješteno.

Gledajući retrospektivno morali smo se osvrnuti i na sitne trzavice koje su bile učestale između žestokih političkih oponenata mladog i bahatog Zorana i nešto starijeg “lisca” Ive. Sabornica je tih dana bila poprilično živahna.

Nikako ne možemo izostaviti trenutak koji će vrlo vjerovatno ući u političke anale. To je onaj trenutak u kojem je tadašnjeg gubitnika u izbornoj bitci podrugljivo i na “ćaći svojstven” način pitao: “Šta je Zoki, jesi sastavio Vladu?”

>>> GDJE SU NESTALE SANADEROVE KĆERI? Evo čime se danas bave Petra i Bruna Sanader!

>>> AFERA FIMI MEDIA: Ovo je čovjek koji će u potpunosti uništiti Ivu Sanadera!


Komentari