Istražili smo najpovoljnija noćenja u zagrebačkim hostelima po centru

Facebook

Gdje noćiti u Zagrebu?

Opcija ima dovoljno, što hotela, stanova za dnevni najam, apartmana i hostela. Hosteli su posljednjih nekoliko godina u Zagrebu doživjeli veliki bum i ne možemo reći da se baš svaki po nečemu istaknuo. Dok su neki vlasnici napravili pravi biznis i proširili svoju ponudu osim klasičnog spavanja i doručka, mnogi su još ostali samo na tome. Netko nudi uslugu, a netko nudi iskustvo koje će se sigurno prepričavati. Danas smo istražili ponudu hostela po centru Zagreba kako bi otkrili gdje se trenutno može najpovoljnije spavati.

Hostel Chameleon, Preradovićeva ul. 25 

Uređen i dizajnerski osmišljen hostel Chameleon u centru Zagreba, otvoren od 0-24h, nudi sve što vam je potrebno za ugodan boravak i nalazi se na odličnoj lokaciji. Svaka soba ima svoju boju i vlada ugodna atmosfera, a za noćenje ondje potrebno je izdvojiti od 115 do 240 kuna, ovisno o tipu smještaja. Ovisno o potražnji cijene mogu u trenutku biti i nešto više.

Hostel Chic, Pavla Hatza 10 

Hostel Chic smješten je u srcu star zagrebačke jezgre, moderan i nov pruža svojim posjetiteljima dobru uslugu, ugodnu atmosferu i siguran smještaj, po vrlo prihvatljivim cijenama, a u ovom periodu ondje možete noćiti od 120 do 400 kuna ovisno o smještaju kojeg odaberete.

Chillout Hostel, Tomićeva 5A

Još jedno zgodno mjesto i još bolja lokacija krije šarmantni hostel Chillout koji uključuj restoran i zanimljivo uređene sobe, bar koji radi 24 sata i još mnogo pogodnosti. Nalazi se tik pored Art Parka što je još jedan plus, kao i neposredna blizina Strossmayerovog šetališta. Cijene noćenja se kreću od 114 kuna na gore.

Subspace hostel, Teslina 12/1

Subspace hostel otvoren je prošle godine u centru grada, a svojim izgledom se izdvaja od ostalih. Riječ je o hostelu koji umjesto klasičnih soba svojim gostima nudi noćenje u dvadesetak kapsula duljine 2 metra, te širine i visine 1,2 metara s idejom da svojim gostima ponudi iskustvo kao sa svemriskog broda. Ideja koja potječa iz Japana gdje se ovakvi hoteli grade već nekoliko desetljeća zbog manjka prostora. Cijene smještaja kreću se od 108 kuna na više.

Hostel Swanky Mint, Ilica 50 

Jedan od najpoznatijih hostela u gradu nismo mogli zaobići, a o Swankyju ste sigurno već sve čuli, ako ga niste i posjetili. Iskustvo koje vrijedi isprobati, čemu svjedoči njegova prebukiranost pogotovo u ljetnim mjesecima. Otvoren je tek tri godine i polako, ali sigurno postao je nezaobilazno mjesto za zabavu stanovnicima Zagreba. Cijene noćenja trenutno se kreću od 180 kuna na više.


Komentari