‘ISPRIČAVAMO SE SVIMA…’ Omiljeni zagrebački kafić rastužio Zagrepčane: ‘Nadamo se da ćemo jednog dana imati uvjete’

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Zagreb vrvi kafićima u koje mnogi obožavaju ići, a neki od njih posebni su magičnog štiha i ugođaja koji daju svojim gostima. Jedan od njih je i slavni Mr. Fogg koji je rastužio mnoge Zagrepčane objavom na društvenim mrežama. U povijest odlazi jedna od ”sitnica” koje su pridonosile atmosferi u tom kafiću.

Naime, na Facebooku su se požalili na neugodnu praksu nekih gostiju. Mnogima se od njih, čini se, baš sviđaju posebno ukrašene žličice koje su na stol dolazile u topla pića, pa su sa stola tako završavale u – džepovima.

”Nažalost, u zadnja je dva mjeseca otuđeno 300 žličica iz Mr. Fogga, posebno kupljenih za vas kako bismo spojili i te male detalje s cjelokupnim ambijentom naše priče”, otkrili su iz mnogima omiljenog kafića.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Nezahvalno ponašanje na štetu svih
Dodaju da se od svog otvorenja trude pružiti gostima poseban doživljaj i način serviranja, a to je uključivalo i ove posebne žličice.
”Međutim, nažalost zbog određenih gostiju koji otuđuju stvari koje nisu njihove, nismo više u mogućnosti pružiti vam taj poseban detalj kod ispijanja kave. Ispričavamo se svima vama koji ste znali cijeniti naš trud i maštu, što smo zbog manjine bili primorani odustati od tih sitnih, ali bitnih detalja. Hvala vam na razumijevanju i nadamo se da ćemo jednog dana imati uvjete da i dalje u tom segmentu budemo posebni”, napisali su u objavi ispod koje su se javili mnogi tužni Zagrepčani.
”Joj, baš mi je žao. Razveselile su me te žličice. Onako, posebne. Ljudi su zbilja budale. Sve što je lijepo na nekom mjestu je i naše. Ne treba krasti. Treba uživati”, napisala im je jedna gošća.


Komentari