Ispraćaj tragično preminulih sportaša bit će na Mirogoju

Oskar Kadrnka i Matija Capar preminuli su 4. lipnja 2018. godine od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći kada su se vraćali s turnira u Šibeniku. Njihove mlade živote prekinula je prometna nesreća, koja je napravila veliku bol u srcima obitelji i prijatelja. Javljamo vam da će ispraćaj Matije Capara biti u četvrtak 7. lipnja s početkom u 16:30 na groblju Mirogoj, dok će ispraćaj Oskara Kadrnke biti u petak 8. lipnja s početkom u 15 sati, također, na Mirogoju.

Komemoracija za igrače Futsal Dinama održat će se u sportskoj dvorani Megaton (Prešernova BB) u srijedu 6. lipnja s početkom u 19 sati.

Futsal Dinamo organizira i sportski oproštaj od naša dva prerano preminula igrača koji će se održati na stadionu SRC Šalata (19.6.) s početkom u 18 sati.

Na ovom događaju nastupit će dvije ekipe iz Šibenika, grada u kojem su Oskar i Matija ispisali svoje zadnje futsal uspjehe. Kadetska ekipa našeg Oskara ugostit će MNK Crnicu, domaćina turnira s kojeg su se dečki vraćali, dok će seniorska ekipa Futsal Dinama ugostiti MNK Šibenik 1983, novog drugoligaša s Juga.

Ulaznice ćete moći kupiti od ponedjeljka 11. lipnja u KND BBB (Ilica 37), a sav prihod uplatit će se na račun obitelji tragično preminulih sportaša.

Svoje donacije za obitelji tragično preminulih Oskara i Matije možete uplatiti na poseban broj računa otvoren u Zagrebačkoj banci: HR7123600001501567337


Komentari