ISKORISTITE ZAGREBAČKI BISER: Uz stručno vodstvo rekreirajte se na Medvednici

Vikendom na Medvednicu

Nakon praznika i uživanja u hrani vrijeme je za rekreaciju.

Sedmo planinarenje po Medvednici nastavlja se i ove nedjelje, a vi ste pozvani.

“I u Novoj godini nastavljamo sa izletima na Medvednici. Sedmo planinarenje projekta “VIKENDOM NA MEDVEDNICU” održati će se 10.1.2016. u 9h sa okupljanjem u podsljemenskom naselju Lukšići.”, poručili su organizatori.

Izlet organiziraju DŠR Aktivan život, grad Zagreb i Zaklada Hrvatska kuća srca a podržava ga portal Zdravakrava.hr.”, poru

Hodati (planinariti) ćete od naselja Lukšići do PD Grafičar , a izlet će voditi kineziolog koji će vas prije starta dobro zagrijati, a po povratku i istegnuti.

“Sudjelovanje je otvoreno i besplatno za SVE! Priključite nam se i pozovite prijatelje, članove obitelji a dobrodošli su i kućni ljubimci.”, poručili su.

Cilj projekta VIKENDOM NA MEDVEDNICU je osvještavanje građana grada Zagreba o Medvednici koja nam se nalazi “pod nosom” i koja predstavlja idealan poligon za sportsko-rekreativne aktivnosti, a koju građani jako malo koriste.

Udruga Aktivan život će tijekom godine kroz organizirane izlete građane upoznati s planinarskim stazama i ljepotama planine te im na taj način usaditi naviku odlaska na planinu koja im se nalazi nadohvat ruke.

Komentari