ISKORISTITE OVU PONUDU: KLM i Air France priredili su veliko iznenađenje!

Pixabay

Ovog Božića nudi vam se mogućnost da jeftino otputujete na drugi kraj svijeta. Riječ je o božićnoj akciji koju su pripremili KLM i Air France, a popuste od 15 do 25 posto na odabrane destinacije moguće je iskoristiti u razdoblju od 6. do 20. prosinca 2018. godine.  Akcija za  hrvatsko tržište odnosi se za letove u Toronto, Mauricijus, Havanu i Buenos Aires. 

Donosimo prijedloge za neka od ponuđenih putovanja:

Toronto je grad za vas ako volite umjetnost, kulturu i prirodu. U blizini možete pogledati veličanstvene Niagarine slapove ili se očarati predivnim pogledom na grad i okolicu na „kanadskom svjetskom čudu“ – tornju visokom 553 metra koji nudi predivan pogled, ali i restorane i kafiće. Povratna karta od 509 eura/3848 HRK

Mauricijus – otok vodopada, delfina i nepreglednih bijelih plaža. Ako ovu zimu želite „začiniti“ toplom klimom i prekrasnim plažama, onda je Mauricijus pravo mjesto za Vas! Povratna karta od 589 eura/4380 HRK

Havana – neobičan spoj kulture, povijesti i ruma. Klasični američki automobili, posjetite rutu Hemingway trail –omiljena mjesta poznatog književnika Ernesta Hemingwaya ili Museo de la Revolución, popijte jedan od najpoznatijih koktela Cuba Libre ili jednostavno uživajte u ovom osebujnom gradu. Cijena povratne karte od 529 eura/3975 HRK.

Buenos Aires – rodni grad Tanga! Argentinci vole hranu, nogomet i Tango!. Ovaj očaravajući grad nazivaju i Parizom Južne Amerike. Prošetajte prekrasnim bulevarima, živopisnim trgovima, isprobajte lokalnu hranu i uživajte u svakom trenutku, a možete probati zaplesati i Tango! Cijena povratne karte od 639 eura/4793 HRK.

Ostale destinacije po posebnim cijenama pogledajte na linkovima:

KLM:  https://offers.klm.com/HR_EN

Air France: https://www.airfrance.hr/HR/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/xmas_offers.htm.

Komentari

Komentari

loading...