Iskoristite akciju: Croatia Airlines daje 30 posto popusta za sve letove!

Facebook/ Ilustracija

Croatia Airlines ove godine na svojim letovima očekuje 5 posto više putnika nego u 2018., izvijestili su u ponedjeljak iz nacionalne zrakoplovne tvrtke, uz najavu da će i ove godine unajmljivati zrakoplove te letjeti u 24 države.

Tijekom ovogodišnje turističke sezone zrakoplovi Croatia Airlinesa u redovitom prometu letjet će u 30 međunarodnih i 8 hrvatskih odredišta u 24 države, čime, kako ističu iz kompanije, nastavljaju pridonositi razvoju hrvatskog turizma.

”Za potrebe turističke sezone, od travnja do listopada ove godine, svjesni potreba putnika, kompanija će kao i prošle dvije godine unajmiti dva zrakoplova CRJ1000 sa 100 sjedala”, najavljuju iz Croatia Airlinesa, uz podsjetnik da pojačani nalet na redovitim linijama počinje uoči uskrsnih blagdana, koji tradicionalno predstavljaju početak turističke sezone u Hrvatskoj.

Nakon toga se postepeno uvode i mnoge sezonske linije iz najvažnijih emitivnih tržišta, dok će na vrhuncu turističke sezone u prosjeku obavljati 105 letova na dan. Također, podsjećaju da su u 2018. prevezli rekordnih gotovo 2,2 milijuna putnika, što je 2 posto više nego u 2017., a da ove godine očekuju daljnji porast njihova broja, za 5 posto.

Iz Croatia Airlinesa najavljuju i da će od srijede, 13. veljače, do nedjelje, 17. veljače ove godine putnicima nuditi 30 posto popusta na kupnju aviokarata za letove u sva domaća i međunarodna odredišta tvrtke. Ti popusti bit će samo za kupnju na njihovim internetskim stranicama ili putem mobilne aplikacije, a zanimljivost je da će za takvu kupnju korisnici dobiti promo kod, kojim će navedeni popust moći ostvariti za putovanja u sva domaća i međunarodna odredišta Croatia Airlinesa do veljače 2020.


Komentari