IRFAN ZJAKIĆ (54) NIJE BIO PREVIŠE IZNENAĐEN: Gledao kako mu skupocjeni Audi gori i sa susjedima zbijao pošalice (FOTO)

Jurica Galoic/PIXSELL

Jučer je ispred zgrade Irfana Zjakića (54) nešto prije podneva zapaljen njegov Audi Q7.

Policija je potvrdila da je automobil vlasnika noćnog kluba Nec, Irfana Zjakića (54) koji je jučer planuo na Vrbiku  zapalio nepoznati mladić u crnoj trenerci. Naime, s obzirom da se to dogodilo usred bijela dana, točnije u 10:30 sati prije podne,  a automobil je bio parkiran na lako uočljivom mjestu, mladić koji je zapalio skupocjeni automobil olakšao je posao policijskim istražiteljima. Naime, odmah pored automobila bila je i nadzorna kamera, a mladića u trenerci vidjela je i frizerka iz obližnjeg salona, koja je policiji odmah nakon toga dala opis počinitelja.

Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Međutim, vlansnik noćnog kluba Irfan Zjakić nije izgledao zabrinuto kada je jučer isašao ispred svoga stana na Vrbiku i sa susjedima gledao kako vatrogasci pokušavaju ugasiti požar na njegovom automobilu. Naprotiv, sa susjedima je zbijao pošalice, a incident je komentirao u pomalo nezainteresiranom tonu: “Nikakve prijetnje nisam dobivao. Automobil sam parkirao jučer oko šest popodne i od tada je stajao na ulici. Dok ne vidimo tko je ovo napravio, stvarno nemam pojma koji bi mogao biti motiv.” 

Momak u trenerci je, prema izjavi frizerke, otrčao prema Slavonskoj ulici nakon što je na brzinu obavio posao: “Postavio je nekakvu krpu ili vrećicu pokraj prednjeg desnog kotača i zatim je polio benzinom i zapalio, a nakon toga otrčao na jug prema Slavonskoj. Vatra je ubrzo zahvatila gumu, nakon čega se proširila na cijeli prednji dio automobila”, rekla je za Večernji.hr.  Uz to je rekla da je na sebi imao šiltericu i naočale.

Policija je uzela snimke obližnje nadzorne kamere, a još uvijek se ne zna je li na njoj evidentiran ovaj događaj. Istraga je u tijeku.

>>>MERCEDESOM UBIO BRANITELJA S OSMERO DJECE: Isplivali detalji strašne tragedije na Vukovarskoj (FOTO)

>>>IZGORIO AUDI Q7 VLASNIKA NOĆNOG KLUBA: Polio mu auto tekućinom, zapalio ga i pobjegao!

 


Komentari