INTERAKTIVNE RADIONICE I TERENSKA NASTAVA: Škola održivog razvoja o važnosti promjena u zajednici

Natječaj za Šestu školu održivog razvoja raspisan je s ciljem odabira 25 studenata i mladih za besplatno učenje o toj tematici.

Edukacija će se održati 24. i 25. rujna te će se sastojati od interaktivnih radionica i terenske nastave. Radionice će se održavati u urbanom vrtu u Rijeci, a terenska nastava na reciklarnom imanju Vukomerić blizu Zagreba.

Polaznici Škole steći će nova znanja i iskustva o važnosti promjena u zajednici i njezinom održivom razvoju. U program su uključeni ekološki, ekonomski i društveni aspekti održivog razvoja. Mladi će na edukaciji moći raspravljati, iznositi ideje te razvijati projekte koji se odnose na manje probleme lokalne zajednice.

Na natječaj se mogu prijaviti redovni i izvanredni studenti preddiplomskih, diplomskih, dodiplomskih i integriranih studija te mlade osobe. Za sudjelovanje nije potrebnopredznanje, prethodna priprema ni oprema, već je, prije svega, važna motivacija kandidata. Prijave se šalju elektronski pomoću obrasca za prijavu do 15. rujna u 23:59 sati. Konačni će rezultati biti objavljeni na stranicama EU kluba najkasnije 19. rujna.

Edukaciju financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva. Dodatne informacije možete pronaći na mrežnim i Facebook stranicama EU kluba.

Ako imate pitanja, možete se obratiti udruzi na e-mail [email protected].


Komentari