Imaš još 5 dana pridružiti se kolegama na Studentski.hr

Foto: PR

Udruga Studentski informativni kutak (SIK) produžuje regrutaciju svojih članova za tjedan dana. Zbog visokog interesa za volontiranjem na portalu Studentski.hr, najvećem projektu udruge SIK, zainteresirani se sada mogu prijaviti do 21. listopada u timove novinarstva, marketinga, odnosa s javnošću, ljudskih resursa i community managementa.

 Prošlogodišnja rekordna regrutacija koja je donijela udruzi SIK 68 novih članova dokazala je koliko je Studentski.hr popularan i tražen među studentima. Da interes za portalom ne prestaje rasti pokazuje i ovogodišnja regrutacija u kojoj se rok za prijavu studentske prakse produžio s 15. na 21. listopada. Zbog velikog broja zaprimljenih prijava, voditelji određenih timova odlučili su dati zainteresiranima dodatnih tjedan dana za prijavu volonterske prakse.

Podsjetimo, projekt Studentski.hr nastao je kako bi studentima i mladima iz cijele Hrvatske osigurao pristup važnim informacijama. Danas, netom nakon proslave svog petog rođendana jedan je od najčitanijih i najpoznatijih portala za mlade u Lijepoj Našoj. Od osnutka 2013. godine do danas iskustvo na portalu steklo je preko 500 studenata.

Volonteri svojim članstvom u udruzi Studentski informativni kutak imaju priliku sudjelovati u organizaciji konferencija i projekata te tako stjecati stručnu praksu i iskustva koja će im koristiti u usavršavanju buduće karijere. Razne prilike, projekti i suradnje omogućavaju studentima da se okušaju u različitim oblicima i vrstama medijskog poslovanja te da svoje ambicije ostvaruju u ugodnom okruženju mladih ljudi.


Komentari