Igor Kolman izabran za predsjednika GLAS-a Grada Zagreba

Facebook

Na sinoć održanoj konstituirajućoj sjednici Vijeća Gradske organizacije GLAS-a Grada Zagreba izabrano je predsjedništvo zagrebačke organizacije Građansko-liberalnog saveza.

Za predsjednika zagrebačkog GLAS-a izabran je Igor Kolman, bivši saborski zastupnik i predsjednik programskog vijeća stranke, za potpredsjednike Ismar Avdagić, glasnogovornik stranke i odvjetnik te Nenad Kocmur, stručnjak za EU fondove s dugogodišnjim iskustvom vođenja programa i projekata socijalnog i gospodarskog razvitka u UNDP-u.

Za članove predsjedništva zagrebačke Gradske organizacije GLAS-a izabrani su Diana Topčić Rosenberg ujedno i potpredsjednica GLAS-a te Ines Kovačić i Kemal Kremić, dok je za tajnicu organizacije izabrana Mirna Obradović.

GLAS u Gradskoj skupštini Grada Zagreba djeluje u klubu zastupnika GLAS-HSU kojeg čine Anka Mrak-Taritaš, Sonja König i Stanko Kordić, a stranka u Zagrebu djeluje i kroz rad vijećnika u vijećima gradske četvrti i vijećima mjesnih odbora.

25105496_10156090701178678_472383148_n

Prisutnima su se obratili i gosti iz drugih stranaka s kojima GLAS ima dobru suradnju u Gradskoj skupštini i to Rada Borić iz Nove ljevice u ime kluba zastupnika Lijevog bloka, Renato Petek iz stranke Naprijed Hrvatska-Progresivni savez, Davorka Vukadin Tabaković, predsjednica zagrebačkog HSU-a te Renata Sokol Jurković u ime stranke Pametno.

Igor Kolman je istaknuo da je stranka GLAS izabrala izvrstan tim ljudi koji će u zagrebačkoj politici predstavljati konkretna rješenja i dosljednost u politici. “Izgradit ćemo GLAS u svim gradskim četvrtima, s programima i politikama za rješavanje stvarnih problema ljudi”, rekao je Kolman.

“GLAS je stranka otvorena za suradnju s građanima, bit ćemo oči i uši Zagrepčana u svakoj ulici”, dodao je.


Komentari