IDUĆA TRI DANA SU KLJUČNA! SDP donosi odluku koga šalje u bitku za Zagreb, Maras je ljut

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Tko će biti SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba znati će se za tri dana.

“To će biti osoba koju će na moj prijedlog imenovati gradski odbor. Moj prijedlog će ići u smjeru da maksimalno mobiliziramo stranku. Moramo poslati poruku što ćemo raditi iduće četiri godine, sve ono što SDP može ponuditi, homogenizirati i ujediniti stranku”, rekao je u utorak Gordan Maras za N1.

Umjesto toga, smatra, fokus se stavlja na imena što je po njemu štetno.

“Fokus je stavljen na suprotno, mi imamo strašan problem, kad se nešto dogovorimo, pojedinci neodgovorno puštaju u medije. Umjesto da me pitate kako ćemo obnoviti Zagreb, mi pričamo o imenima”, tvri.

Dodao je kako neće biti razočaran i ako Joško Klisović bude kandidat. Upravo su Maras i Klisović glavni pretendenti.

“Ništa me neće pogoditi. Da me je je ta vrsta osobnog pogađala, odavno me ne bi bilo u politici. Jako puta sam osjetio nepravdu”, rekao je.

Prokomentirao je i potencijalnog HDZ-ovog kandiata Damira Vanđelića.

“Ne bavim se HDZ-om, bio je proteklih godina podupiratelj Milana Bandića, držao im je štangu i na neki način dijelio plijen. HDZ-ov kandidat, tko god bio, nema legitimitet da donosi promjene. A što se tiče Vanđelića, vidi se kako funkcionira obnova. Deset mjeseci je prošlo, ništa se nije obnovilo. To je njegova nadležnost pa procijentii koliko on može biti uvjerljiv u kampanji.”

 


Komentari