IDEMO TOMAŠEVIĆU PRED ZGRADU DA NAS BOLJE VIDI Roditelji-odgojitelji večeras najavljuju mirno okupljanje

Udruga roditelja-odgojitelja i inicijativa Djeca su naša budućnost najavila je novo mirno okupljanje, ali ovoga puta to neće biti ispred Gradskog poglavarstva, već gradonačelniku Tomaševiću točno ispred prozora, pred njegovom zgradom.

Kako su napisali, “budući da gradonačelnik Tomašević ne odustaje od ukidanja mjere roditelj-odgojitelj, ne odustajemo ni mi. Mirno okupljanje roditelji-odgojitelja ispred stana gradonačelnika održat će se 1. prosinca 2021. u 19 sati”.

Ljiljana Dragić, jedna od organizatorica prosvjeda, najavila je da će “napraviti veliki trasnparent za gradonačelnika kako bi nas bolje vidio”, a razvit će ga njemu ispod prozora, na zagrebačkoj Trešnjevci.

Podsjeća Dragić na to da se mirno okupljaju i dalje, jer nisu dobili što su htjeli, a najmanje nakon jučerašnjeg sastanka s predsjednikom Skupštine, Joškom Klisovićem.

“Vrlo smo ljuti, jer je Klisović izjavio da smo se složili da je mjera roditelj-odgojitelj neopravdana. Mi se nismo oko ničega složili s njim”, rekla je Dragić za Zagreb.info.

Komentari