I Severina poslala poruku nakon smrti djevojčice. Postavila je i pitanje koje sve zanima!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Strašna smrt dvogodišnje djevojčive iz Nove Gradiške šokirala je cijelu Hrvatsku. Malena je preminula u Klaićevoj bolnici u koju je dovezena s teškim ozljedama glave koje su joj nanesene u vlasitoj obitelji.

Roditelji su uhićeni, svi prozivaju sustav Centra za socijalnu skrb, mnoštvo je emotivnih objava po društvenim mrežama.

Status o ovoj tragediji objavila je i pjevačica Severina.

“Svirepo, okrutno, neshvatljivo, neprežaljivo, neoprostivo. Mali anđeo oduzet je iz toplog i sigurnog udomiteljskog doma jer nije imao svog anđela u Centru za socijalnu skrb. Jer socijalnu skrb (od Centra koji se tako zove) nije dobilo. Zašto? Zato jer sustav ne funkcionira. Kao što sudovi ne funkcioniraju. I sve u lancu. Korupcija ili nehaj – rezultat je isti. Zašto je zbog toga moralo umrijeti od batina isprebijano dijete?”, napisala je na Instagramu.

Na ovu njezinu objavu uslijedile su reakcije pratitelja.

“Žalosno, ali bitno je da isti taj sustav želi oduzeti dijete i oduzima djecu ljudima koji nemaju sobu za svako dijete, ali zato imaju dom pun ljubavi… Mislim muka mi je od svih njih… Ali puno sve ovisi i od samog socijalnog radnika jer na kraju do njih je, i stvarno se nadam da će odgovarati za ovo oni koji su krivi za ovo jer život jednog andela se ugasio”, napisala je jedna žena u komentaru i tako sažela niz komentara koji se manje-više obrušavaju na sustav koji je po mišljenju mnogih zakazao.

Komentari