I NAKON BANDIĆA- BANDIĆ: Najveći populist na političkoj sceni ima svog nasljednika (FOTO)

Facebook

Mladi političar shvatio je od koga treba učiti.

Milan Bandić već 16 godina vlada Zagrebom. Kakve god kikseve činio, koliko god se zamjerao građanima, s trona gradonačelnika do sada ga je bilo nemoguće srušiti. Shvatila je to i mlada politička zvijezda, Ivan Pernar koji je ozbiljno krenuo Bandićevim stopama te odlučio iskoristiti gradonačelnikov najjači adut- populizam i to upravo na njegovom terenu, po svemu sudeći.

Nakon najave da razmišlja o kandidaturi za gradonačelnika Grada Zagreba, mladi Pernar ne gubi vrijeme. Iskoristivši Bandićev “as iz rukava” u vidu besplatnog javnog prijevoza, Pernar ide korak dalje u lobiranju za glasove među običnim pukom, pa je tako iskoristio vožnju taksijem za “žicanje” glasa.

“S taksistom kod Markovog trga, pitao sam ga ako se kandidiram za gradonačelnika bi li imao njegov glas, on mi je odgovorio: “Umoran sam od njih”. Dovoljno sam vam rekao.”, napisao je na svom Facebook profilu Pernar.

No, to nije sve! Bandićev nasljednik bio je pažljiv prilikom proučavanja samog Bandića, stoga je shvatio koji su bitni “punktevi” u Zagrebu u predizbornoj kampanji, ukoliko doista želi biti dostojan nasljednik.

“Htio bi obići pučku kuhinju u Zagrebu da upoznam ljude koji tamo jedu i da vidim kakva je hrana. Ako netko ima vezu u nekoj od pučkih kuhinja da me prošverca javite u inbox pa se vidimo. Također, htio bi obići i neko sklonište za beskućnike da čujem iz prve ruke priče ljudi koje su moje kolege iz Sabora upropastile.”, napisao je na Fejsu ovaj saborski zastupnik.

Moramo priznati, Pernar je prilično uzoran učenik. A hoće li mu se to i isplatiti, vidjet ćemo u svibnju.

>>>PERNAROV ADUT ZA ČELO GRADA: Ovime će pridobiti Zagrepčane


Komentari