I majka Dražena Petrovića se grlila s Đokovićem: ‘Rekli su mi da čekam, ali išla bih se testirati’

Foto: HTS

Susret na Adria Touru koji je ganuo cijelu regiju sad je možda doveo u opasnost jednu od najpoznatijih hrvatskih majki, piše 24 sata.

Naime, posebna gošća teniskog spektakla bila je Biserka Petrović, majka pokojnog košarkaškog Mozarta Dražena Petrovića. Ondje je došla kako bi upoznala Novaka Đokovića, organizatora i vizionara ovoga turnira.

Prigodno mu je poklonila Draženov dres iz Netsa, a zauzvrat je dobila Noletov reket. Prisni zagrljaji i osmjesi na licima uz sjećanja na jednoga od najvećih košarkaša koji su ikada zaigrali na ovim prostorima i uz divljenje prvom reketu današnjice. Samo dva dana kasnije – stres.

Grigor Dimitrov je pozitivan na koronu, finale Đokovića i Rubljova otkazano, Goran Ivanišević izviždan. Sudionici turnira testirali su se u Zadru, među pozitivnima je i Borna Ćorić, ali Novak je sa svojom obitelji otišao put Beograda i ondje se testirao. I njegova supruga Jelena i on su pozitivni, što znači da je moguće da su virus prenijeli svima koji su bili s njima u prisnom kontaktu, a jedna od tih osoba je i gospođa Biserka.

“Ja nemam nikakve simptome. Nemam temperaturu i stalno ju mjerim. Već sam tri dana u samoizolaciji. Zvala sam epidemiologa kada sam čula da je Novak pozitivan na virus”, potvrdila je za 24sata pa dodala:

“Rekli su mi da čekam, ali išla bih se ovih dana testirati”, otkrila je.

Novak Đoković se obratio javnosti nakon što je saznao da je pozitivan: ‘Sve što smo učinili bilo je u dobroj namjeri’


Komentari