I HDZ-ovci reagirali na uklanjanje murala: ’Mnogi naši sugrađani, susjedi sada se pitaju kome su to zapravo dali glas’

Foto: Igor Soban/PIXSELL

I HDZ Novi Zagreb-zapad na svom se Facebook profilu osvrnuo na mural u Savskom gaju kojeg su tijekom večeri građani, redom Boysi, ponovno oslikali na istu trafostanicu s kojeg je ranije uklonjen.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Hvala Bad Blue Boysima koji su – na ponos našeg grada i Novog Zagreba – već sinoć obnovili mural u čast Vukovara, Grada Heroja! Hvala svim hrvatskim braniteljima iz naše gradske četvrti koji su se pridružili toj plemenitoj akciji i predstavnicima svih domoljubnih stranaka koje su je podržali! Skandalozno brisanje murala bili su oštro i promptno osudili i HDZ Lanište i Organizacija HDZ GČ Novi Zagreb – zapad. Na platformi „Možemo“ i predsjedniku Vijeća Gradske četvrti NZZ iz njenih redova Tomislavu Vukoji ostaje pak sramota jer su – pritom još i uzurpirajući službenu mail adresu VGČ-a – zatražili od nove gradske vlasti i s njom dogovorili brisanje murala na ulazu u Lanište iz Savskog Gaja.

Podjednako im ostaje sramota i zato što je ekipa Tomislava Tomaševića u novoj gradskoj vlasti, suočena s opravdanim gnjevom naroda, lagala i muljala pokušavajući krivnju za vlastite infamne odluke prebaciti na druge.

Ali, Novi Zagreb im je rekao – NE! Novi Zagreb je odlučno i dostojanstveno stao u obranu vrijednosti Domovinskog rata, u obranu povijesne istine o Hrvatskoj, o žrtvi Vukovara i stradanju hrvatskog naroda u velikosrpskoj agresiji!

Vjerujemo da se mnogi naši sugrađani, naši susjedi, koji su nasjeli na Tomaševićeva predizborna obećanja o „rješavanju komunalnih problema bez uplitanja ideologije“ sada pitaju – Kome smo to zapravo dali svoj glas?”, naveli su.


Komentari