I CineStar uveo posebne mjere zbog koronavirusa: ‘Uvodimo novi način sjedenja’

Kako bi smanjio mogućnost širenja zaraze koronavirusa, kinooperater CineStar je poduzeo preventivne mjere zaštite, koje je objavio na svojoj službenoj web stranici.

“U cilju preventivnih mjera zaštite od koronavirusa, kako bismo dodatno zaštitili naše posjetitelje i zaposlenike, poduzeli smo sljedeće mjere”, stoji u priopćenju CineStara, gdje navode koje su to mjere.

“Prije tjedan dana Cinestar je u sva svoja kina na blagajne uveo sredstva za dezinfekciju ruku. Od četvrtka, 12. ožujka, uvodimo novi raspored sjedenja u svakoj dvorani, blokiramo kupnju minimalno dva sjedala između posjetitelja na način da se povećava udaljenost između posjetitelja ispred, iza, lijevo i desno.

Potičemo naše posjetitelje da ulaznice kupuju online. Potičemo ih da ulaznice, ako kupuju na blagajnama, plaćaju karticama i beskontaktno. Naši djelatnici su dobili detaljne upute vezano uz održavanje higijene ruku kao općih mjera zaštite.

Postavili smo obavijest o pravilnom pranju ruku u naše sanitarne prostore“, poručuju iz CineStara te dodaju kako mole sve posjetitelje da i sami djeluju društveno odgovorno te sukladno uputama nadležnih službi, kako bi se trenutna situacija što prije okončala.

Komentari