HŽ razveselio putnike: na gledanje finalne utakmice za 20 kuna, a na doček Vatrenih vlakom u pola cijene

Youtube/Screenshoot

Nogometna groznica zatresla je Hrvatsku, a među njima i Hrvatske željeznice koje u ponedjeljak i u nedjelju nude odličnu pogodnost za putnike.

Naime, pridružili su se uspjesima hrvatskih nogometaša na način da navijačima omogući jeftiniji odlazak do nekog odredišta u Hrvatskoj i gledanje utakmice na otvorenom, te odlazak na doček reprezentacija u Zagreb.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U nedjelju, 15. srpnja za sve navijače koji putuju vlakom na gledanje finalne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u bilo kojem gradu ili mjestu, HŽ Putnički prijevoz omogućio je kupnju povratne karte u iznosu od 20 kuna za sve relacije u Hrvatskoj.

Hrvatsku reprezentaciju na finalnoj utakmici bodrit će i slovenski navijači, koji će u nedjelju, 15. srpnja doputovati vlakom kako bi utakmicu pratili na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Za njihov dolazak i povratak u sastav međunarodnih vlakova 415 (Ljubljana 8.25 – Zagreb 11.06) i 498 (Zagreb 21.20  – Ljubljana 23.38) uvršteni su dodatni vagoni.

U ponedjeljak, 16. srpnja na dan dočeka hrvatske reprezentacije u Zagrebu, HŽ Putnički prijevoz svim putnicima odobrava 50 posto popusta na jednosmjerna i povratna putovanja iz bilo kojeg grada ili mjesta do Zagreba.

HŽ Putnički prijevoz čestita Vatrenima na velikom uspjehu.”


Komentari