HVALILA SE BANDIĆU I TRAŽILA EKSTRA PLAĆU Pročelnica mu poslala dopis, ovo je neprepričljivo!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Pročelnica zagrebačkog Ureda za strateško planiranje, Sanja Cvjetko Jerković, gradonačelniku Milanu Bandiću poslala je dopis u kojem traži suglasnost za isplatu naknade za uspješnost.

Do dopisa je došla RTL-ova Potraga. Vidljivo je kako je dopis iz kolovoza 2017. te u njemu Cvjetko Jerković hvali samu sebe te ističe svoj doprinos i zalaganje.

“Uz njezin redoviti rad iziskivalo je i dodatni angažman, često i izvan uredovnog radnog vremena, te je imenovana ispunila općenito sve dodijeljene poslove i zadatke, te posebice prilikom obavljanja poslova u radu pokazala izrazitu profesionalnost i stručnost”, pisala je Cvjetko Jerković o sebi.

Njen ured stoji i iza projekta “Ljeto na Savi”

Piše sve u trećem licu.

“Slijedom navedenoga, mišljenja smo da je ispunila uvjete za isplatu dodatka za uspješnost u radu, u visini od jedne njezine plaće… te molimo Vašu suglasnost za isplatu dodatka za pročelnicu”, napisala je.

Kako doznaje Potraga, taj joj je dodatak na kraju i isplaćen. Mjesečna plaća pročelnika u zagrebačkoj upravi iznosila je 2020. oko 18.380 kuna neto, a godinu ranije 17.800 kuna.

Cvjetko Jerković nagrađena je dodatkom za uspješnost za spomenik žrtvama Holokausta kod Glavnog kolodvora. Podsjetimo, od početka taj spomenik slovi kao jedan od najspornijih gradskih projekata.

Njen Ured stoji i iza projekta “Ljeto na Savi”. Od 2017. do 2020. isplaćeni su dodaci za uspješnost na radu za tri pročelnice i tri zamjenice pročelnika. Iznosi su varirali od 15.664 do čak 94.303 kuna bruto, a kod zamjenica pročelnica od 11.396 do 44.405 kuna bruto, piše RTL.

Iz Grada tvrde da je sve propisano Pravilnikom o kriterijima za utvrđivanje natprosječnih rezultata u radu i načinu isplate dodatka za uspješnost u radu.


Komentari