HDZ-ovac nokautirao mladića: Ima četiri frakture kostiju lica i trenutno se još uvijek nalazi u bolnici

Wikimedia

Ivica Modrić, član HDZ-a i Uprave državne tvrtke Hrvatski operator prijenosnog sustava d.o.o. (HOPS), prošli četvrtak oko 16:30 brutalno je nokautirao mladića u Zagrebu koji je  upravo išao po dijete u vrtić, javlja Index.

Mladić je pokušao prijeći cestu na pješačkom prijelazu uz blizini kafića Titanic na Vrbiku, ali ga Modrić, koji je bio u automobilu, nije propustio, već je projurio pored njega. Iznervirani mladić je zatim rukom udario prtljažnik Modrićevog automobila zbog čega je Modrić izašao iz auta, zaprijetio mu i udario ga šakom u glau.

Od udarca je zadobio četiri frakture kostiju lica i trenutno se još uvijek nalazi u bolnici u zagrebačkoj Dubravi.

“Zakoračio sam preko pješačkog i napravio otprilike dva koraka. Auto je bio desetak metara daleko. Usporio sam jer sam prelazio preko pješačkog prijelaza, a on je ubrzao. Već sam zagazio i vidio me. Zaustavio sam se, a on je prošao 30-ak cm ispred mene. Bio sam tako blizu da mi je instinktivno došlo podignuti ruke. Kad je prošao, jagodicama sam pljusnuo po prtljažniku. Nije bilo nikakve štete. Prešao sam preko pješačkog, a on je zakočio i izašao iz auta.

‘Kome ti diraš auto?’ upitao me.

Rekao sam mu da me mogao pregaziti i upitao ga što mu je.

‘Ma ti ćeš meni po autu, dosta je meni vas mladih’, odvratio mi je”, prepričao je mladić događaj za Index.

‘Ne znaš ti u koje si se probleme uvalio’

Zatim je krenuo prema vrtiću i gledajući prema njemu ga upitao “koji mu je k***c”.

“On je meni na to odvratio da ne znam u što sam se uvalio.

Upitao sam ga što će sad, a on je krenuo prema meni. Zatrčao se. Suludo mi je bilo da će me netko udariti u toj situaciji. Pokušao sam mu uhvatiti šaku, ali vraga ću je uhvatiti. Udario me u lice. Pao sam na leđa. Srećom, imao sam ruksak pa nisam udario glavom u beton. Kad sam ustao, on se okrenuo i otišao prema autu.

Povikao sam mu je li on normalan, je li svjestan što je napravio.

‘Dosta mi je vas mladih, ti ćeš moje auto dirati’, odvratio mi je.

Vadim mobitel, vidim na staklu od kafića da sam blago deformiran. Kažem mu da ću zvati policiju.

On mi se opet obraća: ‘Ti ćeš meni zvat policiju. Ja ću tebi zvati specijalnu policiju. Ne znaš ti u koje si se probleme uvalio.'”, prepričava nastradali mladić.


Komentari