Hrvatska dobiva još jedan radio! Mogli bi se iznenaditi tko ga pokreće! Riječ je o poznatom glazbeniku, tekstopiscu i producentu

foto:pexels

Vijeće za elektroničke medije (VEM) dalo je dopuštenje društvu Tonika d.o.o., glazbenika, tekstopisca i producenta Tončija Huljića za satelitski, internetski, kabelski prijenos i druge dopuštene oblike prijenosa audio programa za kanal Radio Tonika.

Vijeće kojem je predsjednik Josip Popovac na sjednici održanoj 10. rujna jednoglasno je izdalo to dopuštenje na razdoblje od 10 godina, objavljeno je na stranicama Agencije za elektroničke medije (AEM).

Tonika d.o.o, tvrtka za izdavačku djelatnost registirirana je sa sjedištem u Splitu i ima tridesetak predmeta poslovanja – od izdavačke i tiskarske djelatnosti, trgovine na veliko tekstilom, živom stokom, pićima i duhanom, trgovinom na malo živežnim namirnicima, kozmetikom i, između ostaloga, satovima, igračkama, cvijećem i gorivom.

Registrirana je i za organiziranje priredbi i koncerata, promidžbu, snimanje i distribuciju filmova, djelatnost radija i televizije i proizvodnju i prijenos programskih sadržaja.

Kao osnivač Tonike navodi se Ivan Huljić, a kao član uprave i direktor koji zastupa tvrtku Tonči Huljić. Prema računu dobiti i gubitka za poduzetnike u 2019. predanog Financijskog agenciji, ta Huljićeva tvrtka je lani ostvarila nešto više od dva milijuna kuna prihoda i gotovo 350.000 kuna dobiti.


Komentari