Horor u Konzumu! Smrad i crvi! Obratite pozornost

Screenshot

Što se događa s Konzumom pitanje je koje se nametnulo.

Da je kvaliteta mesa u supermarketima diljem Hrvatske upitna, građani naše zemlje vrlo dobro znaju. No čini se da je Konzum po tom pitanju prešao svaku mjeru, barem ako je suditi po objavama na njihovu Facebook profilu gdje objavljivanje fotografija nije dozvoljeno. Usprkos tome, sve je više objava koje kritiziraju kvalitetu mesa na policama ovoga trgovačkog marketa.

”Zaobilaziti Konzum na Gupčevoj zvijezdi. Prodaju pokvareno, usmrđeno meso gdje blagajnice prekucavaju datume. Dno dna”, jedna je od objava zabrinutih kupaca. Ali tu objavama nije kraj. Konzumovi kupci žale se i na kvalitetu piletine kupljene u ovom trgovačkom lancu.

”Danas smo kupili piletinu na popustu (danas sniženo) i rok trajanja istaknut na pakiranju je 23.6. Zasmrdilo čim smo otvorili pakiranje. Zar ne biste trebali paziti da vam proizvodi nisu pokvareni kako ne biste gubili kupce?”, pitanje je nezadovoljne žene.

”Ljubazno vas molim da nam omogućite objavljivanje fotografija kupljenih proizvoda u zapadnom dijelu grada: Imamo ćevape s crvima i crnu toksičnu tunu iz konzerve. A i sliku pečenih lazanja iz 2016. godine, kada je istekao rok. No, tu su crvi već pečeni”, još je jedna ogorčena objava.

Problema s piletinom imala je i žena koja je ovo meso kupila u Konzumu na Cvjetnom. ”Danas kupljena piletina u Konzumu na Cvjetnom. Dolazim doma da je spremim i kod otvaranja užasno smrdi. Rok je istekao”, objavila je na njihovom profilu.

”Upravo došao iz dotične trgovine. Ostavili smo 1200 kn ne kupivši meso jer je pokvareno ili staro. Kupili malo kulena i sira ne gledavši što dobivam. Sjednem sad za stol da malo prigrizem, kulen crn po rubovima tj. po jednoj strani”, tek je dio kritika na račun mesa i mesnih proizvoda kupljenih u Konzumu.

Iako njihov administrator kupcima nudi opciju zamjene robe, sama činjenica da je u tako kratkom vremenu stiglo toliko mnogo kritika, sasvim sigurno ne zvuči dobro.


Komentari