HOROR PRIČA IZ ZAGREBA! Naručila taksi pa zamalo poginula u vožnji iz noćne more: ‘Ja danas slavim drugi rođendan’

Taksi, ilustracija: (Foto: Guliver)

Nakon nedavnog niza dramatičnih i traumatičnih iskustva s vozačima Bolta, poput onog koji je nasrnuo na mladu djevojku jer mu je otkazala vožnju, sada se dogodio još jedan incident koji je mogao biti i smrtonosan.

Naime, kako nam je ispričala čitateljica, koja će vožnju u utorak oko ponoći pamtiti za cijeli život. Naručila je vožnju putem Bolt aplikacije, a ubrzo je stigao vozač za kojeg kaže da je bio strani državljanin. Krenuli su iz Gundulićeve ulice u smjeru Frankopanske, a s njima je krenula i njezina noćna mora.

”Vozio je paralelno sa tramvajem, a na skretanju u Frankopansku iz suprotnog smjera je išao tramvaj, i to direktno na auto. Naravno da se radi o grešci vozača Bolta. U zadnjoj sekundi je skrenuo na kiosk na ulaz u Frankopansku. Pet metara smo bili od frontalnog sudara sa tramvajem”, tvrdi nam šokirana Zagrepčanka.

Dodaje da je posao svih građana ”maknuti kamikaze s ceste jer sutra to možete biti vi ili vaše dijete”. ”Ja imam novu priliku za život i još jedan rođendan”, zaključila je.

Bolt pokrenuo istragu

O incidentu smo upitali i Bolt iz kojega su nam rekli da im je žao zbog iskustva korisnice, no da zbog zaštite privatnosti osoba uključenih u incident ne mogu podijeliti detalje događaja. Ipak, interna je istraga pokrenuta.

”Poduzeli smo primjerene korake sukladno našim standardima te smo pokrenuli internu istragu. Kontinuirano radimo na poboljšanju naše usluge na temelju pritužbi korisnika kako bi se svi korisnici naše platforme osjećali sigurno, a kvaliteta bila poboljšana te kako bismo u budućnosti mogli izbjeći i situacije koje navodite. Takođe, redovito unaprijeđujemo naše sigurnosne alate koji su ugrađeni u aplikaciju kao što su: sigurnosni gumb za trenutnu vezu s brojem za hitne slučajeve, izravno prijavljivanje prijetnji u aplikaciji, mogućnost dijeljenja vaše lokacije, rute i podataka o vozilu i vozaču u stvarnom vremenu, sigurnosni gumb koji vam omogućuje da odmah prekinete putovanje, prijava svakog putovanja putem GPS-a, anonimiziranje telefonskih brojeva putnica/putnika, kao i vozačica/vozača, sustav ocjenjivanja vozača i putnika te ovjera registarske oznake, marke i modela vozila kao i fotografija vozača prije puta”, odgovorili su nam iz tvrtke.


Komentari