Holding ima smisao za biznis: U šatoru Floraarta organiziraju svadbe

Matija Habljak/PIXSELL

Nakon izložbe cvijeća na Bundeku, veliki šator u kojem su bile izložene cvjetne instalacije krasili su svadbeni stolovi.

Naime, Holdingova ustanova Upravljanje sportskim objektima odlučila je šator Floraarta maksimalno iskoristiti pa je tamo počela organizirati vjenčanja.

Iz podružnice Upravljanje sportskim objektima za Večernji su potvrdili da se u šatoru prve subote nakon završetka Floraarta organiziralo vjenčanje. Konstrukcija je u međuvremenu uklonjena, no postoji mogućnost da se vrati u slučaju interesa.

“Postupak je takav da se, ako postoji slobodan termin, najprije stranci dostavi uvjetna suglasnost s kojom treba ishoditi rješenje u Gradu. Zatim se dogovara ponuda te se sklapa ugovor” kažu iz Upravljanja sportskim objektima za spomenuti medij.

Službeni cijenik za vjkenčanja na Bundeku još nije objavljen, no mogao bi biti sličan već postojećem na Jarunu gdje su u ponudi dvije varijanta. Ona jeftinija od 14 tisuća kuna uključuje najmljivanje šatora na dijelu Sportsko-rekreacijskog centra te na dijelu Otoka Trešnjevka i Otoka hrvatske mladeži. Skuplja opcija, ona od  21 tisuću kuna, uključuje najam cijelog Otoka hrvatske mladeži.

Iz ustanove Upravljanje sportskim objektima kažu da se s njima može dogovoriti i svečana postava stola, catering, osoblje, usluga cvijeća i dekoracije…


Komentari