Hoće li projekt ‘Miramare centar’ napokon ugledati svjetlo dana? O osamdeset metarskom neboderu raspravljat će se u utorak

Freya.hr

Jedna od planiranih točki dnevnog reda o kojoj će se raspravljati u utorak na Skupštini grada Zagreba je dugogodišnje pitanje Miramare centra.

Iako bi usvajanje odluke o ralizaciji tog projekta značilo prvi konkretni korak prema izgradnji ovog poslovnog centra nakon čak 20 godina, osamdeset metarski neboder na uglu Miramarske i Bednjanske ulice Zagrepčani neće tako skoro ugledati.

Kada bi mogli početi s gradnjom i kada bi projekt mogao biti završen otkrio je Slobodan Čimbur, direktor Miramare centra.

‘Mislim da nećemo skoro početi s gradnjom jer treba ishodovati sve moguće dozvole. Volio bih da to bude što prije, ali mislim da neće još neko vrijeme. Bilo što da kažem lagao bih. Projekt ostaje isti onakav kakav je pobijedio na natječaju. Nećemo smanjivati katnost’, kazao je Čimbur za Telegram.

Na površini nešto većoj od četiri tisuće metara kvadratnih uz neboder bi trebala biti manja zgrada od pet etaža, koje bi bile povezane. U podzemnom dijelu poslovnog centra smještena je garaža za nešto više od preko 400 vozila, a prizemlje je prostor pristupa centru s javnim trgovačko-ugostiteljskim sadržajima.


Komentari