HEROJI POKAZALI VRHUNSKU KONDICIJU: Vatrogasci iz cijele Hrvatske okupili se na Jarunu i to s vrlo dobrim razlogom!

Facebook

Vatrogasci iz svih dijelova Hrvatske u subotu su se okupili na Jarunu kako bi otrčali 3. Zagrebačku vatrogasnu utrku u organizaciji DVD Prečko. Utrka se održala sklopu 3. Noćne desetke i polumaratona organizatora AK Fit Zaprešić u cilju promocije sporta i vatrogastva.

Ovom se utrkom želi istaknuti važnost zdravog života i fizičke spremnosti za brojne izazove koje vatrogasce očekuje pri obavljanju svakodnevnih zahtjevnih intervencija. Pravo sudjelovanja imali su svi aktivni vatrogasci, dobrovoljni i profesionalni, članovi stručnih službi vatrogasnih postrojbi, te umirovljeni vatrogasci te vatrogasna mladež od 16-18 godina. Dužina utrke iznosila je pet kilometara.

“Jučer nas je vrijeme poslužilo i uspješno smo održali 3. Zagrebačku vatrogasnu utrku na Jarunskom jezeru. Nastupilo je ukupno 73 iz vatrogasaca diljem Hrvatske te 1 iz Slovenije.  Posebne pohvale našoj mladoj vatrogaskinji Kaji Dupor koja je osvojila prvo mjesto ukupno žene”, poručili su vatrogasci iz DVD Prečko.

Prvo mjesto među muškim vatrogascima osvojio je Dinko Solić iz DVD Varaždin, srebro je pripalo Tomislavu Grudiček iz DVD Kneginec Gornji, a na treće postolje stao je Stjepan Žanić iz DVD Kutinska Slatina.

Kaja Dupor iz DVD Prečko Zagreb bila je prva među natjecateljicama, a iza nje je bila Dijana Vanjek iz JVP Novska te Ivana Bajs iz DVD Donji Kneginec.


Komentari