HEP OPSKRBA OKUPILA VIŠE OD SEDAMSTO PODUZETNIKA: Evo tko je sve sudjelovao

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Ovogodišnji Susret kupaca HEP Opskrbe u znaku je obilježavanja 25 godina postojanja Hrvatske elektroprivrede i 120 godina elektroenergetske djelatnosti u Hrvatskoj.

Sad već tradicionalni, 4. Susret kupaca HEP Opskrbe održao se i ove godine u četiri hrvatska grada. Nakon Opatije, Osijeka i Splita, završni susret održan je danas u Zagrebu. U ovogodišnjem programu sudjelovalo je više od 700 uglednih gospodarstvenika, najvećih kupaca električne energije iz čitave Hrvatske. Redom su to veliki proizvođači, energetski najzahtjevniji korisnici usluga HEP Opskrbe, vodećeg opskrbljivača električnom energijom koji u Hrvatskoj opskrbljuje više od 45 000 poduzetnika.

Ovogodišnji Susret kupaca HEP Opskrbe u znaku je obilježavanja 25 godina postojanja Hrvatske elektroprivrede i 120 godina elektroenergetske djelatnosti u Hrvatskoj. Susret je protekao u svečarskom raspoloženju kojem je, uz veliki broj kupaca električne energije i članove uprave HEP-a, prisustvovao i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak.

Skupu su se izjavama u prigodnom filmu obratili predstavnici Agrokora, Mlinara, Viktora Lenca, Končara, Hrvatske obrtničke komore, DM-a, VIP-a, Cemexa, Holcima, Messera, Ericssona i drugih hrvatskih tvrtki koji su istakli svoje motive suradnje i dugogodišnjeg partnerstva s HEP-om. Među poslovnim partnerima HEP Opskrbe predstavljene su i tvrtke u stranom vlasništvu, poput DS Smitha iz Belišća i Cimosa, koje posluju u više susjednih država, a na svim ih tržištima električnom energijom opskrbljuje HEP, što pokazuje da se najavljena strategija širenja HEP grupe u regiju ubrzano ostvaruje.

Direktorica HEP Opskrbe Tina Jakaša, čestitala je gostima dolazeće blagdane te poručila: “Temelj uspješnog poslovanja HEP-a i HEP Opskrbe tradicija je koja se temelji na 12 godina HEP Opskrbe, 25 godina Hrvatske elektroprivrede i 120 godina elektroprivredne djelatnosti u Hrvatskoj. Surađujemo, razvijamo se zajedno s vama, vaši su uspjesi i naši uspjesi, a vaše su potrebe naša obveza”.


Komentari