HDZ PLANIRA SPEKTAKL: Očekuju preko 20 000 ljudi, zapjevat će i Mišo Kovač

Facebook

Uoči završnice parlamentarnih izbora HDZ organizira skup u Areni Zagreb.

Na zadnjem skupu prije izbora stranka planira okupiti 20.000 članova i simpatizera. Cijeli događaj će biti otvoren za javnost, točnije nisu potrebne pozivnice za ulazak, a zamišljen je kao političko-glazbeni spektakl.

Arena je  izabrana ciljano kako bi demonstrirali snagu i moć jer nije baš uobičajeno i svakidašnje političke skupove držati u dvoranama koje primaju toliki broj ljudi.

Kako bi cijeli događaj bio spektakl, HDZ je za završni skup u Areni Zagreb odabrao i glazbene zvijezde, tako će se za njihovu stranku mikrofona primiti i legendarni Mate Mišo Kovač, Radojka Šverko, Miroslav Škoro, reper Marko Lasić, Mate Bulić, Đani Stipaničev, klapa Intrade…

Govore će držati čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko i bivši slovački premijer Mikuláš Dzurinda. Od članova Domoljubne koalicije će se publici obratiti oni koji su prvi na listi kratkim jednominutnim govorima.

Izuzev članova i simpatizera, na skup je pozvano i po 50-ak uzvanika iz pet društvenih skupina: znanstvenika i sveučilišnih profesora, humanitarnih zvijezda, sportaša i glazbenika, poduzetnika i liječnika, piše Večernji list.


Komentari