HDZ-ovka BORNA RAJIĆ OSTAVILA ŠEFU PORUKU Kako će reagirati njegova supruga Ana?

Screenshot/Youtube

Borna Rajić bira između dva najeksponiranija muškarca u Hrvatskoj: Tomislava Karamarka i Bože Petrova. 

Za Božu Petrova, mladog gradonačelnika Metkovića i 36-godišnjeg psihijatra, rekla je da se čini kao dobar duh i neiskvaren dječarac, a da se onda pojavi u odijelu, s crnim naočalama, odlučan poput Jamesa Bonda. Nije propustila ni komentirati njegov fizički izgled. Iako joj je možda premlad za politiku, zgodan je, a ljudi su ga birali, prema njenoj procjeni, jer je “most vergin” ili najviše djevičanski u – političkom smislu.

Međutim, naša Borna se ipak opredijelila za svog šefa Karamarka, koji joj je impozantan. Bira ga, kaže, ne zato što je savršen, već zato što je jedini legitiman predstavnik stranke koja ima kontinuitet u suvremenoj Hrvatskoj. Također, Karamarkova pojava na Bornu ostavlja dojam profesionalnog političara, gospodina koji je svojom pojavom i držanjem apsolutno u rangu europske političke elite, prenosi Dnevnik.hr.

No, njene su izjave izazvale reakcije na Facebooku, pa je komentar Borne Rajić izazvao žestoku reakciju jednog čitatelja: “Koliko ću portala još morati blokirati da mi prestanu iskakati ovakve stvari?”

>>>BORNA RAJIĆ ‘BOCKA’ PREMIJERA MILANOVIĆA: Evo kakvu mu je poruku poslala (FOTO)

 

 

Komentari