Hasanbegović u Bujici: ‘Neovisni za Hrvatsku nikada neće prihvatiti Istanbulsku konvenciju!’

Screenshot

Čelnik Neovisnih za Hrvatsku i u Bujici je ponovio kako će uvijek biti protiv rodne ideologije.

Gradski zastupnik dr. Zlatko Hasanbegović bio je prvi gost nove sezone Bujice na Z 1 televiziji. Međuostalim temama, gradski zastupnik govorio je i o Istanbulskoj konvenciji te uvođenju rodne ideologije zbog čega je na 3. sjednici Gradske skupštine imao žestok okršaj sa zastupnicom Radom Borić.

“Rodna pseudoideologija suprotstavljena je antropologiji, vjerskom i civilizacijskom iskustvu, ali je suprotstavljena i svim znanstvenim i biološkim argumentima. U Hrvatsku se počela penetrirati 2004., za vrijeme Sanaderove Vlade kada su pojedini elementi ideologije unešeni u zakonodavstvo, a ratifikacija Istanbulske konvencije trebala bi biti njezina kruna. Predigra za to bila je rasprava u Gradskoj skupštini kada su stanovite stručne službe bile nestrpljive pa su sve elemente rodne ideologije uvele u Strategiju razvitka Grada Zagreba gdje joj nije mjesto”, ocjenjuje Hasanbegović.

Kao i tijekom žustre rasprave u Gradskoj skupštini, čelnik Neovisnih za Hrvatsku i u Bujici je ponovio kako će uvijek biti protiv rodne ideologije i Istanbulske konvencije.

“Ovdje jasno poručujem – Neovisni za Hrvatsku nikada neće prihvatiti Istanbulsku konvenciju i uvijek će biti protiv rodne ideologije! Radi Borić sam rekao da nametanje te pseudoideologije neće proći. Poznavajući modus operandi gospodina Plenkovića, ratifikaciju će odgoditi koliko može jer bi se time demokršćanski identitet koji voli isticati tek folklorno, pretvorio u potpunu farsu.”, kazao je dr. Zlatko Hasanbegović.

 


Komentari